AcasăNewsPonta descopera amatorismul ministrilor PSD!

Ponta descopera amatorismul ministrilor PSD!

Trebuie să-i reamintim lui Victor Viorel că „o mie de vorbe, un ban nu fac!”

De cand a luat distanta de PSD, lui Victor Ponta ii sar in ochi defectele fostilor sai colegi de partid. Inclusiv defectele unor pesedisti pe care el insusi i-a facut ministri.

Pe scurt, Ponta spune ca slaba prestatie a Guvernului actual este determinata de incompetenta ministrilor pusi de PSD, exemplele concrete oferite de fostul premier (pesedist!) fiind Mihai Fifor, Liviu Pop si Olguta Vasilescu. Cu Vasilescu mai treaca –mearga din moment ce Ponta o considera un dezastru la Ministerul Muncii, dar spune ca ar fi fost buna la Dezvoltare Regionala: ”A fost primar si se pricepe”.

Pop si Fifor, exemple de incompetenta

Fifor si Pop sunt in schimb vai steaua lor, in opinia lui Ponta. Concret, fostul lider PSD spune despre Fifor ca are o singura ”calitate”, aceea de ”a nu se pricepe nici la Economie, nici la Aparare si atunci putea sa fie si la Sanatate, putea sa fie oriunde” cata vreme este o certitudine faptul ca ”sigur nu va iesi din cuvantul domnului Dragnea cum a iesit Tutuianu”. Tot de obedienta fata de Dragnea este acuzat si Liviu Pop, ministrul in spatele caruia Ponta arunca si celebrul manual de sport – inutil si ridicol pentru orice om normal la cap. In concluzie, Pop si Fifor nu au ce cauta intr-un guvern decent, conform zicerilor lui Ponta. Marea problema intervine atunci cand istoria recenta ne eminteste ca Ponta insusi i-a bagat pe Pop si Fifor in guvern, atunci cand el detinea paine si cutitul in calitate de premier si sef al PSD. Astfel, gafeorul si agramatul Pop a fost, de doua ori, ministru delegat pentru Dialog Social in Guvernul Ponta (intre 7 mai si 21 decembrie 2012 si in intervalul decembrie 2014 – noiembrie 2015). In plus, pentru mai bine de doua luni (de la jumatatea lui mai pana la sfarsitul lui iulie 2012) Pop a fost chiar si ministru interinar al Educatiei! Fifor a fost si el in gratiile premierului Ponta din moment ce acesta l-a numit secretar de stat in MAI si l-a propus, in iunie 2015, pentru functia de ministru al Transporturilor – ratata de Fifor doar din cauza ”veto”-ului spus de presedintele Iohannis. Asta fiind istoria reala, mai usor cu ipocrizia pe scari, domnule fost premier si pesedist Victor Ponta. Nu ca nu ai avea dreptate acum, ci pentru ca ai promovat aceiasi incompetenti pe post de mari specialisti ai PSD-ului.

author avatar
Simona Badulescu
273 afisari

1 COMENTARIU

  1. gigi becali i-a dat bani lui george maior ca i-a cerut, si acum il injura pe la televiziuni. gigi becali nu are valoare si onoara. un puscarias nu are voie sa se ia de fostu 1 de la Sri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger