AcasăNewsPonta: Decizia judecatorului in cazul lui Voiculescu, gresita

Ponta: Decizia judecatorului in cazul lui Voiculescu, gresita

Primul-ministru considera ca decizia judecatorului de la tribunal, in cazul Voiculescu, acuzat in cazul privatizarii ICA, a fost „gresita”, iar dosarul acestuia nu ar fi trebuit trimis la Inalta Curte.

Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca, in conditiile in care nu a depus juramantul, Voiculescu „nu e senator”. „Eu nu prea am treaba cu Dan Voiculescu, eu discut cu Daniel Constantin, e colegul meu si un ministru foarte bun. (…) M-am uitat cu ochiul de jurist si cred ca decizia judecatorului de la tribunal a fost gresita, si ar trebui CSM-ul, cine se ocupa, sa vada de ce a dat aceasta decizie. Cat timp dl Voiculescu nu e senator, se judeca la instanta obisnuita, cand devine senator, merge la Curtea Suprema (…) Ma opresc aici, sa nu fiu acuzat ca atac un judecator. Nici nu stiu cine e judecatorul de la tribunal, eu va spun opinia mea de jurist, pe procedura. Competenta dupa persoana este apreciata de judecator. Esti senator, te duci la Curtea Suprema. Nu esti senator, ramai la tribunal. Nu poti sa fii si senator si nesenator. Deci nu-i senator”, a precizat Ponta.

Conservatorul Dan Voiculescu este acuzat de fapte de coruptie in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Citeste si: Voiculescu ii rade Justitiei in nas

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger