AcasăNewsPonta: "Consultari cu Basescu, doar cu reportofoane la noi!"

Ponta: „Consultari cu Basescu, doar cu reportofoane la noi!”

victor-ponta-traian-basescu-foto-agerpres

Victor Ponta a declarat, luni, ca liderii opozitiei vor merge la consultari cu seful statului, Traian Basescu, pe tema formarii Guvernului, doar daca acestea vor avea loc in prezenta presei si cu reportofoanele puse pe masa, pentru a avea proba discutiilor.

victor-ponta-traian-basescu-foto-agerpres„La bascalii nu mai mergem. Va anunt de pe acum ca mai mergem la consultari pe tema Guvernului cu domnul Basescu, in prezenta dumneavoastra sau cu reportofoanele la noi. Punem reporfoanele pe masa, ca sa avem probe. Cu Basescu, daca nu lucrezi cu probe, si-aduce aminte dupa o luna, dupa doua…”, a spus Ponta.

El a aratat ca, in cazul propunerii de premier facuta de seful statului, fie Basescu minte, fie Ungureanu.

„Ungureanu a spus ca au discutat cateva saptamani ca sa fie prim-ministru. Si-au pus intrebari grele, s-au plimbat prin parc, au vorbit. Daca au facut chestia asta intre ora 15.00, cand s-a intalnit cu noi domnul Basescu, si ora 17.00, cand l-a anuntat, e o performanta, daca nu, unul din ei doi minte – ori Basescu minte ca mi-a propus mie, ori Ungureanu minte ca i-a propus de saptamani in sir”, a spus Ponta.

Intrebat ce va face daca va fi nominalizat pentru functia de premier, in cazul demiterii Cabinetului Ungureanu ca urmare a adoptarii motiunii de cenzura, Ponta a spus ca decizia va fi luata in USL, cu conditia ca nominalizarea sa fie una serioasa, nu „in bascalie”.

author avatar
Ciprian Purice
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger