Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ponta, circarul Sistemului

Ponta, circarul Sistemului

Autor:

Interventiile lui Victor Ponta nu mai au puterea de a starni revolta. Nici macar hazlii nu mai sunt. Inainte, cand il auzeam ce prostii debiteaza, macar mai radeam, ca atunci cand incerca sa convinga lumea ca telul lui este sa lupte impotriva lui Iohannis. Dupa aia, ne-am convins. Acum, provoaca doar sila si o infinita stare de lehamite. Poti sa fii iritat de un Ponta care ataca la baioneta PSD, in conditiile in care doar ca nu s-a jurat cu mana pe icoana ca nu va lupta impotriva fostilor colegi? Nu. Doar ti se intoarce stomacul pe dos.

 

ponta Ponta, circarul Sistemului

Fostul premier are doar talentul de a se compromite

De ce tocmai acum s-a trezit Victor Ponta sa-si arate coltii, cand, pana mai ieri, mie mi se pare ca a preferat scheunatul? Raspunsul nu trebuie cautat prea mult. Are in el scoala hienelor si e bine dresat sa atace victima la primul semn de sangerare.

Despre starea de voma

Dragnea are un stil dictatorial. Dragnea distruge partidul. Dragnea conduce PSD dupa cum ii dicteaza interesele si nu se consulta cu nimeni. Partidul trebuie sa scape de Liviu Dragnea. Dragnea trebuie sa demisioneze. Ma rog, nu or fi fost zicerile lui aidoma celor scrise de mine, dar asta este registrul. Nu este nimic nou aici, toate astea se regasesc in scrisoarea revoltatilor din partid, in numele carora semneaza alti revoltati, ceva mai cu mot. E un tipar despre care e greu sa spui daca protestatarii s-au inspirat ca fiind croit de Ponta sau Ponta a copiat modelul si i-a dat drumul pe piata. Bineinteles ca fostul premier, crescut, educat si lansat in politica de tocmai partidul pe care-l injura, nu e un distrugator. Ca orice baiat destept, are solutii salvatoare. Plecati de la Dragnea si veniti la mine, in partidul meu. Poti sa te revolti la asemenea marlanii? Nu, niciun om inteligent nu ar face asta. Doar ca, Victore, dupa cum spuneam, ni se intoarce stomacul pe dos.

Finul si nasii, impreuna pentru PSD

Atacurile lui Ponta nu sunt nascute din propriul talent de a purta o batalie. In spatele lui se ascund alte personaje, el fiind doar circarul care plimba maimuta in arena. Pe 16 octombrie 2017, sub semnatura colegului meu Catalin Tache, ziarul „National” titra: „Maior, in grafic cu PSD”.  De la bun inceput se facea precizarea ca planul Sistemului merge perfect in ceea ce priveste spargerea monolitului PSD, prin formarea mai multor poli de putere. Se reactivau grupurile si liderii colaboratori in secret cu statul paralel, in asteptarea momentului in care se poate trece la tragerea presului de sub picioarele lui Liviu Dragnea. Mai mult, George Maior, fostul sef al SRI, era scos in fata. fiind ultima solutie de compromis pentru oprirea disolutiei partidului. Dar planul nu se oprea aici, pentru ca acesta ar fi urmat sa ajunga presedintele partidului si, ulterior, candidatul Stangii la alegerile prezidentiale. Asta era, foarte, foarte pe scurt, planul secret la care lucra Victor Ponta, sub supravegherea si indrumurea celor doi nasi: George Maior si Gabriel Oprea.

Se confirma

De la data la care „National” publica aceste lucruri a trecut aproape un an. Or mai fi intervenit mici modificari, dar in ceea ce priveste lucratura de a-i trage lui Dragnea presul de sub picioare treaba merge brici. Polii de putere despre care „National” vorbea atunci, cu nume, prenume si functie, uite-i cum se confirma acum: Nicolae Badalau, Felix Stroe, Paul Stanescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose. Plus cei noi. O sa cam fie inghesuiala la care sa apuce primul de colturile presului.

Cine pe cine compromite?

Lasand impresia ca ar fi pe margine, fostul premier toarna, de fapt, gaz pe foc. Ponta, tu vorbesti de tradari in PSD? Pai, nu tu ai fost primul care a tradat, lasand partidul cu ochii in soare? Doar copiii mai pot crede ca ai demisionat spre binele PSD. De ce n-as crede, Victore, ca ai plecat pentru ca asa a sunat ordinul de la nasii Maior si Oprea? Tu vorbesti de Kovesi? Pai, ai uitat ca tu ai propus-o si ai sustinut-o? Tu vorbesti de dosarele facute politicienilor? Pai nu tu ai inceput sa te ocupi de ele inca de pe vremea cand erai seful Corpului de control al lui Adrian Nastase? De ce nu spui si cum au ajuns acestea mai departe, pana la DNA? Acum ataci cu Maior, Coldea, Kovesi si Oprea, dar uiti ca ai stat intre ei la sindrofiile unde se stabilea priveghiul politic al vreunui nefericit ce urma sa fie distrus? Intreb din curiozitate: esti in stare sa-ti aduci aminte cate deplasari ai facut in strainatate pe banii lui Ghita? Ghita, Sebi Ghita, cel adus de tine in partid si care te foloseste pe post de caraus pentru niste poze care nu compromit pe nimeni mai mult decat pe tine.


10 comentarii to Ponta, circarul Sistemului

 1. un mizantrop

  Asta cu Dragnea la masa cu sistemul e cea mai mare ipocrizie, pai, politicienii sunt oamenii compromisului, e normal sa fie invitati si sa mearga la diverse intalniri cu sau fara securisti. Kovesi n-avea ce cauta acolo, cum, de fapt, n-avea ce cauta in viata noastra…In rest, Ponta si-a demonstrat in ultima vreme “caracterul”, sau, cat de jos poate cadea un om, dupa ce se-mpiedica de propriile picioare. In copilaria mea, din Balta Alba, aveam o vorba, prin care ne exprimam dispretul definitiv fata de vreun ipochimen, gen “Zi Ponta si trage apa…”. Pentru mine Ponta e la acelasi nivel moral cu Oreste, genul ala de om care-ti intra-n casa, iti imparti painea cu el, il prezinti familiei si-l tratezi de frate, apoi el iese in piata si spune lumii ca mananci vinerea carne, ca ai antena de bulgari cumparata la negru, ca familia ta nu tine furculita-n mana stanga, de-astea…Totusi cat de nesimtit sa fii, sa inviti, ca sa nu vii cu mana goala, un tip la petrecerile SRI, unde aveai intrare ca fin a celor doi mahari securisti Maior si Oprea, apoi sa dai poze cu el, de parca il pozasei la un bordel intre cele mai decoltate prostituate…Sau, mai stii?!

 2. circarul

  D-lvomă â-mi provoci o stare de lehamite după atâta scheunat ciaușist

 3. Kennedy

  „Palmaresul DST-ului (Direction de la Surveillance du Territoire – Direcția de supraveghere teritorială, fost departament al serviciului de informații francez) în materie de descoperire a reţelelor de spionaj străine în Franţa, este apreciabil. Cu atât mai mult cu cât majoritatea afacerilor grave de spionaj n-au fost, din păcate, niciodată făcute publice, din motive ce ţin de înalta diplomaţie. Una dintre marile reușite ale DST este neutralizarea unei reţele de spionaj din care făcea parte și fostul prim ministru Victor Ponta.

  Agentul Francez: L-am luat uşor, întrebându-l unde a locuit la Paris. Nu știa că a fost filat 24 de ore din 24. Începutul anchetei a avut loc la secţia de poliţie pariziană care îl arestase pentru furt de bani şi alimente de la McDonalds, unde găsise de lucru. Deci situaţia lui era fără ieşire. I-am pus pe masă două coli de hârtie şi Codul penal francez.

  L-am întrebat, ca din întâmplare, cum de vorbea în argou într-un timp aşa de scurt, şi dacă nu a învăţat franceza acasă. Aveam informaţii de la Nancy că vorbea această limbă specifică de la sosire, spre uimirea tuturora.

  Devenise nervos şi mâinile îi tremurau. L-am întrebat cine i-a aranjat voiajul spre Franţa. Ne-a spus că profesoara de franceză. Când l-am contrazis spunând că profesoara de istorie l-a trimis spre Nancy, a rămas cu gura căscată. Profesoara de istorie a domnului Ponta a fost doamna Stamatoiu, iar dacă numele ei nu vă spune nimic, aflaţi că era soţia celebrului Aristotel Stamatoiu, fostul șef al Centrului de Informaţii Externe din cadrul Direcţiei Securităţii Statului.

  Nu a negat că e homosexual! I-am pus fotografiile cu orgiile respective pe masă. Acestea se găsesc în „Dosarul de urmărire Victor Ponta – cetăţean român”. Le au şi ruşii, ceea ce este grav. KGB-ul îndeosebi a folosit homosexualii deseori, deoarece aceştia au deja un tip de organizare în reţea, au coduri de comunicare şi au obişnuinţa conspirativităţii.

  M-a ajutat situația. Victor Ponta purta un tricou cu Guevara. Într-o fracţiune mi s-a luminat mintea. Legătura cu ruşii se face prin serviciul secret cubanez! Ambasada Republicii Cuba la Paris a transformat zidului Berlinului, luând astfel locul în centrul nevralgic al spionajului pentru Europa. La nivel operativ există relaţii strânse cu serviciul rusesc, bazate pe acordul de colaborare militară între Rusia şi Cuba semnat în anul 1993.

  L-am întrebat pe Ponta dacă are prieteni cubanezi sau din America latină. La Paris activau cel puţin 100 de agenţi specializaţi în operaţii speciale. Un dezertor specializat în filaj afirmase că fusese recrutat la vârsta de 19 ani ca şi Ponta, alegându-se cu precădere copii ai funcţionarilor guvernamentali sau din armata franceză.

  Ponta a fost arestat în camera lui de hotel la Saint Denis, o suburbie a Parisului. În cameră s-a găsit o sumă uriaşă de bani în diferite valute, în special dolari americani, droguri extrem de puternice şi periculoase, dar ce atrăgea atenţia era numărul de paşapoarte (16 la număr). Deveniseră evidente legăturile acestuia cu lumea interlopă. Trebuia să stabilim dacă activa într-un grup organizat şi eventualele legături cu serviciul român, cubanez sau chiar rus.
  L-am surprins cu o întrebare. Unde ai învăţat să furi portofele? La Paris sau la școala serviciilor române de informații, înainte de plecare? Avea minciuna în sânge, aşa că am hotărât să-i arăt nişte fotografii făcute de oamenii noştrii de la Bucureşti.
  Gard în gard cu Liceul „Ion Neculce” era şi sediul UM 0920/V1 Spionaj Politico-Economic pe Europa, situat exact în spatele Primăriei Sectorului 1. Ce căutai, monsieur Ponta, la această instituţie?
  Nu era prima arestare la Paris. Ponta a fost prins într-o noapte de poliţiştii parizieni în celebra pădure Bois du Boulogne de lângă Paris, îmbrăcat în femeie. Putem râde, unii se simt oripilaţi, dar pentru un spion contează foarte mult locul unde primeşte informaţiile de la surse şi unde, la rândul lui, transmite mai departe ce au de făcut respectivii agenţi/coordonatori de celulă/surse. Bois du Boulogne, pădure recunoscută pentru traficul de droguri, prostituţie, sex în aer liber, faună infracţională extremă, reprezenta locul prielnic pentru aşa ceva: ai idee care sunt infractorii adevăraţi şi sursele poliţiştilor, poţi observa mai uşor dacă eşti filat, mesajul este camuflat perfect etc.
  După acest incident, s-a mutat la un anume Marin Bobeică, spion român la Paris, cunoscut ca homosexual. Acesta era cunoscut de noi pentru legăturile cu un grup de gay ruşi. Toţi agenţii trimişi de serviciul român erau homosexuali ca şi Ponta.
  Astfel, sub ochii noştri se forma o formidabilă reţea de penetrare, compusă din agenţii ruşi, români şi cubanezi. Era reţeta lui Caraman. Între 1960 și 1965, Mihai Caraman a reușit să creeze cea mai puternică rețea de spionaj care a reușit să penetreze vreodată NATO. Omul cheie în această rețea era un funcționar homosexual al organizației nord-atlantice. Furnizorul de informații era un anume Robert van der Vielle, șeful Biroului de documente secrete al sediului NATO din Franța. Caraman a fost primul şef al SIE (Serviciul Extern de Informații). Generalul Ștefan Kostyal a fost cea mai puternică verigă a KGB în România. Acesta l-a luat pe Victor Ponta sub aripa sa protectoare în decembrie ʼ89.
  Întrebarea mea l-a luat pe surprindere pe tânărul Ponta:
  – Este adevărat că i-ai băgat pistolul în gura lui Ilie Ceauşescu, fratele dictatorului?
  Am bătut cu pumnul în masă.
  – Ai aflat codul conturilor din străinătate la care aveau acces doar fraţii Ceauşescu?
  Ceauşescu a fost torturat pentru a se afla conturile, la Târgovişte, înainte de a fi împuşcat!
  L-am sunat pe Pacepa (fost șef adjunct al Departamentului de Informații Externe al României comuniste și consilier personal al președintelui Nicolae Ceaușescu) dorind să aud opinia sa în legătură cu cazul Ponta, din perspectiva actuală. L-am felicitat pentru numirea sa ca şef al Contraspionajului American pentru Europa de Est şi ţările baltice.
  Reporter: Crezi că Victor Ponta a fost dublu spion?
  A.f.: Dragul meu, întrebarea este pusă greşit. Din aceste organizaţii nu se poate ieşi… decât cu picioarele înainte! România antrena spioni sexuali pe care îi trimitea în vest. Unul din ei a fost şi este Victor Ponta. Țările foste comuniste foloseau bărbaţi „antrenaţi” în arta sexului pentru a spiona statele vestice. În România existau 150 de „case sigure” unde un „ilegal” petrecea între trei şi opt ani învăţând doar despre sex, şi totodată dobândind un accent perfect în limba ţării.
  Reporter: Aşa cum spuneai, Ponta vorbea în argou parizian înainte de a pune piciorul în Franţa.
  A.f.: Victor Ponta poseda contul din străinătate al lui Ceauşescu.
  Două vorbe despre conturi: la ele aveau acces doar fraţii Ceauşescu. Nici măcar Elena nu avea acces. Fiecare din ei cunoştea numai jumătate din cont. Ca să devină funcţional, datele trebuiau să fie puse laolaltă… Prin torturarea lui Ilie Ceauşescu, Victor P. a intrat în posesia contului. Aveam dovada faptului că Ponta este agentul ruşilor. Vroiam să o întrebuinţez la momentul potrivit.
  Harold J. Nicholson, ofițerul cu cea mai înaltă poziție în cadrul agenției care a trădat în favoarea unei țări străine, a fost șeful celulei CIA de la București în perioada 1990-1992. Anchetat de americani, el a predat lista agenţilor români racolaţi de KGB. Ponta apărea pe această listă.
  Mai multe servicii occidentale s-au arătat interesate de „dosarul de urmărire” a cetăţeanului român Victor Ponta – Paris. El se află în arhivele serviciului francez, am fost abordat direct în calitate de specialist în acest dosar, de colegii mai noi din serviciile germane, engleze şi americane. Chiar și un agent al Interpolului s-a arătat interesat de cazul fostului prim-ministru român. http://www.emaramures.ro/wp-content/uploads/UserFiles/Image/Foto%20Maramures/Politic/alegeri%20parlamentare%202012/Victor-Ponta.jpg

  • La noi la Braila la tanti Elvira

   Lol.. il vezi pe Ponta un macho? Un dendyboy sau un playboy or un metrosexual? Nu stiu cine s~ar culca langa Titu Maiorescu cand era tanar.

 4. La noi la Braila la tanti Elvira

  Poza lui Dragnea la masa cu Maior Oprea si Coldruța e aceiasi cu Ponta si Crin care se face ca afara ploo si semneaza pact de coabitare cu sitemul deci cu chioru sau poza de aeroport cand pleaca cu Ghita la portita in Dubai. La noi se spune ce iei pe pere dai pe mere sau aschia nu sare departe detrunchi sau ce naste din soarece fuge de pisica.

 5. La noi la Braila la tanti Elvira

  Uatevar.

 6. Anonymous

  Job unicat, de maxima incredere! Daca este gratis, de ce nu? Fara investitii! Doar castigati bani! Solicitati mai multe informatii, la adresa de mail : ndraghi01@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!