AcasăNewsPonta cere supraveghere "la sange" la BACALAUREAT 2013: "Cine fura trebuie sa...

Ponta cere supraveghere „la sange” la BACALAUREAT 2013: „Cine fura trebuie sa dispara din examen!”

Elevii care dau in acest an Bacalaureatul si spera ca trec exemaneul, chiar daca nu invata suficient, ar putea avea o surpriza neplacuta. Premierul i-a cerut ministrului Educatiei sa se asigure ca absolventii de liceu vor fi atent supravegheati, in asa fel incat sa nu poata copia.

Camere de luat vederi, dar si profesori vigilenti care sa nu lase elevii sa ”miste in front” in timpul probelor, in asa fel incat notele sa reflecte pregatirea candidatilor care se inscriu in acest an sa dea BAC-ul, iar cei care „fura”sa fie eliminati din examen. Asta i-a solicitat seful Executivului ocupantul fotoliului de ministru al educatiei, Remus Pricopie, marti, in sedinta de Guvern.

„Vreau sa va rog sa va organizati bine, sa comunicati foarte bine, sa fiti foarte receptivi la orice probleme apar. Si, sincer sa fiu, sper ca o sa avem rezultate mai bune la Bacalaureat. E foarte important, o spun inca o data, supravegherea: camere de luat vederi, profesori. Aia trebuie sa fie la sange! Deci, un elev bine pregatit ia o nota mare, unul mai putin pregatit o nota mica, dar unul care fura trebuie sa dispara din examen. Aici nu cred ca exista niciun fel de rabat si niciun fel de diferenta de ceea ce se cere. Poti sa fii mai putin bine pregatit, dar nu poti sa fii hot! Daca esti hot, trebuie sa pleci din Bacalaureat!”, a cerut primul-ministru.

695 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger