AcasăNewsPonta: Ce treaba are USL-ul cu delegarea lui Kovesi la Bruxelles? ...

Ponta: Ce treaba are USL-ul cu delegarea lui Kovesi la Bruxelles?

Victor Ponta

Premierul Ponta a dat de inteles, luni, ca USL-ul „nu are treaba” cu trimiterea Laurei Kovesi la Bruxelles si ca propunerea i-a apartinut ministrului Justitiei, Mona Pivniceru.

Victor Ponta

Ponta a spus ca subiectul delegarii lui Kovesi la Bruxelles nu e un motiv de disputa in USL. „Nu. Ce treaba are USL-ul cu chestia asta? Propunerea ii apartine ministrului Pivniceru si ministrul are atributiile sale”, a raspuns Ponta.

Intrebat daca sustine aceasta delegare, Ponta a raspuns: „Nu o sustin si nu sunt contra, pentru ca nu am nicio legatura cu ea. Dar nu credeti ca fiecare ministru vine de dimineata pana seara sa-mi ceara mie pe fiecare hartie… Doamna ministru a facut o propunere. Nu ma puneti pe mine sa discut aceste lucruri”, a adaugat seful Guvernului.

Legat de detasarea fostului procuror general, copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat sambata, intr-o emisiune de la Antena3, ca in locul premierului, el ar fi actionat diferit. „Ponta este o intr-o situatie in care eu nu ma aflu si e intr-o situatie mai grea, incerc sa inteleg. Dar lucrurile le-as face altfel, i-am si spus-o” , a spus Antonescu.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger