AcasăNewsPonta: Basescu, ultimul comunist si securist al Europei

Ponta: Basescu, ultimul comunist si securist al Europei

In timp ce ”austeritatea” s-a instalat in Palatul Parlamentului, pe Arena Nationala a dat navala populismul. Sub forma de 60.000 de uselisti, cu liderii lor in frunte.

Victor Ponta a pus tunurile pe tinta predilecta: Traian Basescu!

USL si-a propus sa-i umileasca pe democrat-liberali, organizand un spectacol politic de amploare. In parte le-a reusit, daca vorbim strict de numarul mare de participanti.

Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta si-au organizat propria baie de multime

In rest, dintr-o lansare de candidati, sindrofia uselista s-a transformat intr-o manifestatie anti-Basescu. Iar tonul a fost dat de Victor Ponta, care a decretat: ”Basescu este ultimul comunist si securist al Europei. Trebuie sa-l schimbam nu doar pe el, ci si sistemul care l-a mentinut la putere in acesti ani”.

Au venit, au vazut, au plecat

Electorat USL deloc fascinat de elocinta politica a liderilor Uniunii

Dupa intrarea in forta a liderilor USL pe acordurile melodiei ”Thunderstruck” (AC/DC) liberalii si pesedistii din fata scenei au inceput sa curga rauri, rauri spre iesire, fara sa mai astepte interventiile mobilizatoare ale lui Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin sau Liviu Dragnea. Mai saraci spiritual cu un discurs, uselistii de rand s-au bucurat macar ca au apucat sa viziteze Arena Nationala. ”Cand ajung eu, maica, pe stadion?! E frumos ce a facut domnu’ Oprescu  aici. Sa-l tina Dumnezeu sanatos si sa ajunga presedintele Romaniei”, ne-a declarat o pensionara, impresionata de realizarile primarului general.

Andrei Nastase, alaturi de USL

Desi a declinat oferta electorala pe care pesedistii i-au facut-o, Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, a fost prezent la lansarea de pe Arena Nationala. Imbracat intr-un pulover rosu-pesedist, Andrei a stat in zona VIP, intretinandu-se cu lideri de marca ai PSD.

Antonescu, apostrofat de un uselist

Pentru prima oara in mult, mult timp, Crin Antonescu a fost punctual, presedintele Senatului ajungand la stadion inaintea premierului Ponta. Zambitor, de brat cu sotia Adina Valean, Antonescu a fost intampinat insa cu un dus rece. ”Domnule Antonescu, mai lipsiti de la sedintele parlamentare? Vreti sa fiti presedinte? Nu mai lipsiti de la sedinte”, i-a strigat un uselist, care statea pe plafonul intrarii din zona VIP. Desi nu i-a picat deloc bine, liderul liberal a evitat sa intre intr-o disputa cu contestatarul sau.

[poll id=”370″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger