AcasăNewsPonta, bagat cu forta in Palatul Victoria

Ponta, bagat cu forta in Palatul Victoria

Crin Antonescu le face, iar Victor Ponta le trage. Elanul cu care liderul PNL a cerut postul de premier pentru colegul sau de USL l-a pus pe aceasta din urma intr-o mare dificultate.

Victor Ponta a fost pus in dificultate de colegul Crin Antonescu

“Daca motiunea de cenzura trece, USL trebuie sa reclame postul de premier pentru Victor Ponta”. Aceasta este declaratia buclucasa care l-a bagat in belea pe presedintele PSD. De cand Crin Antonescu a avut proasta inspiratie sa “reclame” functia de prim-ministru, Ponta este nevoit sa tot explice in ce conditii ar accepta el o nominalizare. „Daca va trece motiunea, nu ne dorim sa ramanem in aer cu guvernarea Romaniei, trebuie sa sustinem un guvern cu mandat limitat care sa opreasca lucrurile rele si sa respecte obligatiile Romaniei”, a dat-o cotita social-democratul.

Asa cum era de asteptat, adversarii au profitat de oportunitate si au inceput sa bage batul prin gardul USL. ”Eu cred ca ei insisi (liderii USL – n.r.) sunt surprinsi ca aceasta motiune s-ar putea sa treaca si ei sa fie obligati la guvernare. Pentru ca, in mod cert, eu cred ca daca aceasta motiune trece, atunci trebuie guvernarea sa i se ofere domnului Ponta. Daca o data a refuzat, acum nu o mai poate face. Iar astazi vedeam puncte de vedere diferite – domnul Antonescu il impinge pe domnul Ponta sa preia guvernarea, domnul Ponta se codeste”, a declarat liderul PDL Bucuresti, Elena Undrea.

author avatar
Adelina Ionicel
677 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger