AcasăNewsPonta, audiat ca martor la Parchet: nu sunt deloc o victima

Ponta, audiat ca martor la Parchet: nu sunt deloc o victima

Mai bine de doua ore, fostul prim-ministru s-a aflat la Parchetul General, unde a dat explicatii in dosarul in care ulterior a fost asteptata cu precizari si fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi.

Dupa ce a dat explicatii in fata procurorului, Victor Ponta a stat de vorba cu jurnalistii, in scandarile mai multor persoane aflate in fata Parchetului General si in sunet de vuvuzele. „Am fost chemat ca martor, am fost audiat (…) am spus adevarul, mai departe ce este in dosar va poate spune doar doamna procuror (…) tot ce m-a intrebat doamna procuror s-a consemnat (…) n-am voie sa va spun ce a declarat ca martor”, a sustinut Ponta.

Intrebat daca a vazut fotografiile cu Ghita si Kovesi, raspunsul fostului premier a fost urmatorul: „fiti seriosi, nu-mi arata mie procurorul ce are in dosar”.

Si pana sa ajunga sa dea ochii cu reprezentantii Parchetului, Ponta a declarat presei ca a fost citat in cursul zilei de joi. „Pot sa spun un singur lucru (…) adevarul. Sunt procuror, sunt om al legii (…) Nu sunt o victima, nu sunt deloc o victima”, a ales sa sublinieze liderul Pro Romania, vineri dimineata.

sursa foto: captura video Romania TV

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger