AcasăNewsPonta a mai scos la inaintare o poza cu Dragnea

Ponta a mai scos la inaintare o poza cu Dragnea

Pe langa faptul ca a adus varianta tiparita a fotografiei postate deunazi, cu Liviu Dragnea si George Maior, care a iscat discutii cum ca ar fi fost trucata, Victor Ponta a mai adus in atentia opiniei publice o poza. Tot printata, cu Gabriel Oprea, Liviu Dragnea si Vasile Dincu.

„Toata aceasta poveste cu dl Dragnea care se lupta cu statul paralel este o minciuna de la cap la coada, nu s-a luptat niciodata, in niciun fel, intotdeauna a vrut sa fie prieten cu cei care reprezinta statul, ca nu exista stat paralel, exista un singur stat”, a sustinut Victor Ponta, marti, intr-o conferinta de presa.

Apoi a adus in discutie o alta fotografie, de la un alt eveniment, pe care a promis ca o va posta pe Facebook, asemeni precedentei. „Nu era niciun eveniment oficial, era un eveniment privat, pentru ca erau si prieteni, si membri de familie, era la ziua cuiva, in luna septembrie -uite, era si dl Dincu, dl Dincu nu avea nicio pozitie oficiala, deci nu era nimic oficial (…) nu e nimic ilegal sa participi la intalniri private (…)  nu exista aceasta batalie falsa cu statul perpendicular, oblic, este o minciuna prin care dl Dragnea vrea sa acapareze institutiile statului”, a continuat Ponta.

573 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai, asta are impresia ca ne-a fost vandut un Dragnea virgin si ne lumineaza el aratandu-ne in ce tripou si-a petrecut adolescenta politica…Eu cred ca Ponta vrea sa iasa cu totul din scena politica, o fi aflat ca sunt unii care cred in minciunile lui din campania electorala, alea cu nationalismul si vrea sa scape de datoriile de servicii…Singura lui „reusita” e ca probeaza caracterul securist si slugarnic, de tucalari ai „luminilor” de la Cluj, Maior, Dancu si famiglia lor, cumetriti de izmenitul ala de Oprea…Dupa ce Dragnea a fost facut „ciuma rosie” si „tatal coruptilor”, sensul pozelor e pe dos, se compromit toti care apar in poza cu el, dar, mai ales, ala de le tine in albumul de familie…Cu scarba,

  2. Chiar cu multa scarba,pana la voma,ma uit la reactiile pontakului.Mai baschetbakistule,ca si prietena ta chiovesi,iti bati cuie in talpa baschetilor proprii,cum adica pana mai ieri erai bot in bot cu dragnea al tau si acum unde ai pupat si lins iti faci necesitatile,nevoile o sa-ti cada in tartacuta.Ni-l prezinti pe fostul tau adjunct langa nasii,finii si cumetri tai mafioti si il dai exemplu negativ,gresit rau de tot,oricum liviu se afla cu mult sub tine privind relatiile mafiote cu statul subteran ce este condus de stapanii externi ai coloniei,prea multi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger