AcasăNewsPompier mort in misiune la Baia Mare. Alti 4 au ramas prinsi...

Pompier mort in misiune la Baia Mare. Alti 4 au ramas prinsi intre fiarele masinii de interventie!

Un pompier aflat in misiune a murit si alti patru au fost grav raniti, duminica, la Baia Mare, dupa ce masina de interventie in care se aflau s-a rasturnat, soferul incercand sa evite impactul cu un autoturism. Pompierii au ramas prinsi intre fiarele masinii, unul dintre acestia avand nevoie de manevre de resuscitare la locul producerii accidentului. Din pacate, in urma cu scurt timp, barbatul a decedat.

foto: emaramures.ro

Cei cinci pompieri fusesera chemati la o interventie cand s-au rasturnat cu autospeciala pe Dealul Dura, in apropiere de Baia Mare. Accidentul s-a produs in momentul in care soferul autospecialei a vrut sa evite un alt vehicul, potrivit RealitateaTV.

Pompierii aflati in masina de interventii au suferit rani foarte grave, fiind prinsi intre fiarele autospecialei. Patru dintre ei au primit ajutor chiar de la alti colegi, aflati in cea de-a doua masina plecata la interventie. Insa pentru unul dintre pompieri, aflat in stare mult mai grava, au fost necesare manevre de resuscitare. Barbatul era inconstient si a murit cateva ore mai tarziu, la spitalul din Baia Mare.

Ceilalti patru pompieri raniti au suferit fracturi la maini si lovituri puternice la cap.

538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger