Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pomohaci vrea sa slujeasca din nou. Ar putea afla azi soarta apelului la decizia de caterisire

Pomohaci vrea sa slujeasca din nou. Ar putea afla azi soarta apelului la decizia de caterisire

Autor:

Cristian Pomohaci, “preotul-cantaret” cum a ajuns sa fie cunoscut opiniei publice, in special in ultimele luni, a venit in aceasta dimineata la Mitropolia Ardealului, in jurul orei 10, decis sa isi apere cauza, in speranta ca va putea imbraca din nou hainele preotiei, printr-o eventuala revocare a caterisirii.

 

preotul pomohaci 350x245 Pomohaci vrea sa slujeasca din nou. Ar putea afla azi soarta apelului la decizia de caterisireInainte sa intre in incinta, a zambit, a salutat presa si pe oamenii veniti sa il sustina, rostind un “Doamne ajuta!” hotarat.

Caterisit in aceasta vara, ca urmare a deciziei Arhiepiscopiei Alba Iulia, pe fondul scandalului izbucnit in spatiul public si a unei acuzatii grave – tentativa de corupere sexuala a unui minor, Pomohaci vrea, insa, sa ii fie permis sa se intoarca in altar, astfel ca a facut apel la aceasta decizie. Procedura care se analizeaza joi, in cadrul Consistoriului mitropolitan, la Mitropolia Ardealului. Ramane de vazut daca se va si lua o decizie in acest sens, tot in cursul acestei zile.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!