AcasăNewsPolitistul ucis de groapa de pe Stirbei Voda abia serbase un an...

Politistul ucis de groapa de pe Stirbei Voda abia serbase un an de casnicie

Tanarul politist care si-a gasit sfarsitul intr-o groapa de pe strazile Capitalei era de opt ani in Ministerul de Interne si isi intemeiase o familie in urma cu un an.

Bogdan Gigina a murit la datorie

Bogdan Cosmin Gigina avea 28 de ani, iar colegii acestuia spun ca politia era pasiunea lui, urmandu-si tatal in aceasta profesie, care lucreaza tot la Brigada Rutiera. Marti seara, insa, pasiunea pentru serviciul sau avea sa-i aduca si moartea. La doar un an dupa ce a reusit sa-si intemeieze o familie, pe 20 septembrie 2014 casatorindu-se cu Raluca. Aflat intr-o misiune de fluidizare a traficului, Bogdan Gigina a cazut cu motocicleta intr-o groapa sapata in carosabil, pe Bulevardul Stirbei Voda. Cateva minute mai tarziu, politistul a decedat la Spitalul Universitar de Urgenta, suferind multiple traumatisme incompatibile cu viata. Din primele cercetari rezulta ca groapa era semnalizata, in zona avand loc lucrari la reteaua de gaze naturale.

Locul in care tanarul politist si-a gasit sfarsitul

De asemenea, Politia Capitalei a anuntat ca s-a deschis dosar penal in privinta decesului lui Bogdan Gigina pentru ucidere din culpa, urmand a se stabili cu exactitate imprejurarile in care tanarul si-a pierdut viata.  Bogdan Gigina a fost avansat in gradul de subinspector de politie post-mortem, ieri, de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

 

author avatar
Andrei Coman
1.083 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger