AcasăNewsPolitistul care si-a impuscat copilul era ros de gelozie

Politistul care si-a impuscat copilul era ros de gelozie

Razbunare bolnava. Asa poate fi decris, in doar doua cuvinte, cazul politistului care si-a impuscat copilul apoi s-a sinucis. Lectia pe care a vrut sa i-o dea sotiei de care abia divortase pentru un presupus adulter s-a transformat intr-o adevarata tragedie. Politistul Marius Frantescu era fiul presedintelui PNL Mioveni. Cunoscut drept “un copil cuminte”,  politistul a lasat mai multe bilete de adio prin care incearca sa-si justifice faptele.

Mama copilului, Alina, a luat, ieri, trumpul micutului de la morga in hohote de plans. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca baiatul, in varsta de trei ani, dormea cand politistul a pus o perna peste el si l-a impuscat in cap. Apoi, omul legii si-a tras un glont in cap. Trupurile celor doi au fost gasite de autoritati in acelasi pat. Copilul a fost gasit intr-un sac de dormit. Marius Frantescu este fiul lui Costel Frantescu, consilier local PNL in Mioveni si presedinte PNL din localitate. Costel Frantescu a refuzat sa faca orice declaratie dspre cele intamplate. Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, spune ca il cunostea pe politist drept un “copil cuminte”. O vecina a politistului spune ca omul legii parea un om echilibrat. Iesea chiar des la plimbare cu baietelul. Familia, in stare de soc, a avut nevoie de interventia medicilor, care i-a acordat primul ajutor. Parintii baietelului au divortat saptamana  trecuta la notar si au obtinut custodie comuna pentru fiul lor in varsta de 3 ani si 7 luni. Surse apropiate celor doi spun ca barbatul  o suspecta ca il inselase cu un coleg si pentru aceasta ea intentase divort. Alina are si ea 29 de ani si a fost colega de promotie la Academia de Politie cu Marius, ea lucrand ca inspector la Politia Economica. In dimineata de 3 octombrie, Alina si-a dus fiul, care avea 3 ani si 7 luni, la tatal lui, lasandu-i pe cei doi in apartamentul in care locuia Marius Frantescu.  Dupa cateva ore, femeia l-a sunat pe barbat si acesta nu a raspuns.

author avatar
Ramona Feraru
1.479 afisari

6 COMENTARII

  1. O tragedie care poate se putea preveni! Ca de obicei nebunii iau avizul de apt psihologic la politie? Se laudau expertii lui Dan ca au facut o fisa de semnalare a comportamentelor bizare de catre sefi. S-a intocmit in acest caz, doar seful stia ca subordonatul sau e in divort, si ce a facut pisicologul?

  2. Cine să-i antreneze psihologi spun ca homosexualitatea e ceva bun când toate cartile o da ca o deviație de cap. Atunci sa dai un plumb în capul unui copil de 3 ani e floare la ureche. Pentru ca nu apare la test. Numa sa nu-i fi asasinat careva.

  3. Alea ‘s teste de plesneala ca în armata, ai ziceai ca ești nebun, nu nene avem nevoie de nebuni numai la nebunie trage omu. Da dacă scoteai arma te trimiteau la dilibau și tot nu scăpau. Ia întrebați pe tanti Dan din ce an sunt testele.

  4. Nu ar trebui ca poliţiştilor să li se dea voie să ia arme acasă în timpul liber. Nu este primul caz; şefii lui ştiau că el a divorţat de curând, se puteau aştepta la orice, mai ales în acestă perioadă nu trebuia să aibă armă acasă.

  5. Nu e ceva malefic, azi un alt polițist s-a spânzurat. Undeva e ros cașcavalul?… nu pot sa vad stres, lipsa socializării, ordin, singurătate, sperietura, crima, undeva se consuma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger