AcasăNewsPolitistul care l-a lovit pe Boureanu, cercetat penal

Politistul care l-a lovit pe Boureanu, cercetat penal

In timpul in care fostul deputat asteapta inca unda verde de la procurorul de caz pentru a putea merge la IML, in vederea unei evaluari medicale – situatie despre care „National” a scris in cursul zilei -opinia publica afla ca pe numele omului legii pe care Cristian Boureanu il acuza ca l-a lovit in seara incidentului din centrul Capitalei s-au inceput cercetari.

Este vorba despre un dosar inregistrat, in cursul acestei zile, pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, in care se fac verificari pentru purtare abuziva la adresa agentului de la Rutiera pe care numele caruia fostul parlamentar a formulat o plangere.

Tot marti, purtatorul de cuvant al Politiei Romane a facut referire la o cercetare in cazul de fata. „Tocmai de aceea este intocmit acest dosar penal, la finalizarea caruia vom afla ce s-a intamplat concret in acea noapte, daca politistul a intervenit corect, daca domnul Boureanu a reactionat corect”, a precizat Georgian Dragan.

Cititi si:

Boureanu nu este lasat la IML! 

Avem filmul ascuns de Politie!

author avatar
Andrei Coman
829 afisari

1 COMENTARIU

  1. Castigi online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastr blazar906@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger