AcasăNewsPolitistul acuzat de agresiune sexuala, adus la Parchetul General pentru a da...

Politistul acuzat de agresiune sexuala, adus la Parchetul General pentru a da explicatii

La aproape doua saptamani de cand a fost arestat preventiv, Eugen Stan a fost adus, in urma scurta vreme, la Parchetul General.

Cu mainile imobilizate la spate si insotit de mascati. Asa a fost adus agentul la Parchet (sursa foto: captura video Antena 3)

Este pentru intaia oara cand agentul de la Rutiera, acuzat de agresiune sexuala in cazul in care a pus pe jar Capitala, ajunge sa dea explicatii in fata procurorilor, de cand Parchetul de pe langa Inalta Curte a preluat cele doua cauze in care apare numele acestuia.

Omul legii, acuzat ca a molestat doi copii, a ajuns in arest dupa ce a fost cautat mai multe zile, odata ce in atentia opiniei publice au ajuns imagini surprinse de camerele de supraveghere montate intr-un bloc din cartierul Drumul Taberei.

„In cursul zilei de astazi, 10 ianuarie 2018, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a dispus prin ordonanta, in temeiul art. 325 alin. 1 din Codul de procedura penala, preluarea de catre Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, a cauzei privind savarsirea a trei infractiuni de agresiune sexuala, prev. de art. 219 alin. 1 si 2 lit. c din Codul Penal, de catre inculpatul EUGEN STAN, precum si a unei infractiuni de perversiune sexuala, prev de art. 201 alin. 1 si 2 din vechiul Cod penal.

De asemenea, prin aceeasi ordonanta a procurorului general a fost preluat si un dosar instrumentat de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5, in care a fost inceputa urmarirea penala in rem sub aspectul savarsirii unei infractiuni de agresiune sexuala, prev. de art 219 alin. 1 din Codul penal, dosar constituit in urma unei plangeri datand din anul 2016.

Preluarea celor doua dosare in vederea efecturarii urmaririi penale de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitiei are ca temei necesitatea verificarii tuturor faptelor cu un mod de operare asemanator comise pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, calitatea de angajat al Ministerului Afacerilor Interne pe care o are inculpatul Stan Eugen, complexitatea celor doua cauze data de numarul mare al persoanelor vatamate, de multitudinea probelor care trebuie administrate si de varietatea mijloacelor de proba, precum si impactul deosebit creat in societate prin comiterea unor asemenea fapte”, transmiteau, la vremea respectiva, oficialii Ministerului Public, intr-un comunicat.

62 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger