AcasăNewsPolitistii spala banii de flagrant cu apa si sapun

Politistii spala banii de flagrant cu apa si sapun

Aproape ca nu mai este zi in care politistii sa nu faca un nou flagrant prin care sa demonstreze comiterea unor infractiuni de coruptie sau santaj.

Banii pentru flagranturi sunt insuficienti

Insa, desi nivelul de munca si implicit al cazurilor rezolvate a crescut simtitor, sumele aflate la dispozitia ofiterilor sub acoperire au ramas cam aceleasi.

Cu marfa clientului

Pentru desfasurarea unor astfel de misiuni, politistii de caz solicita bani din fondul special aflat la dispozitia conducerii IGPR, pe care ii marcheaza prin mijloace specifice. Totusi, uneori trebuie sa stea la coada, fondul nefiind suficient pentru satisfacerea cererilor tuturor inspectoratelor judetene din tara. Asa ca ofiterii nu au ce face si „ii baga in fata” pe denuntatorii care dispun de sumele cash necesare organizarii imediate a flagrantului. Iar in cazul in care primesc de la fondul central banii ceruti, ei ii spala cu apa si sapun cat mai repede cu putinta dupa flagrant, pentru a sterge insemnarile fluorescente cu „mita” sau „santaj”. Si ii predau de urgenta si altor colegi care au mare nevoie de ei.

author avatar
Toni Matei
1.022 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger