AcasăNewsPolitistii propun NUP in cazul invatatoarei acuzate ca a cerut bani de...

Politistii propun NUP in cazul invatatoarei acuzate ca a cerut bani de la parintii elevilor Scolii 10

In urma investigatiilor in cazul cunoscut in presa drept cel al „invatatoarei spagare”, politistii sectiei 6 din Capitala, coordonati de un procuror de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 2, au decis sa propuna neinceperea urmaririi penale (NUP) in cazul cadrului didactic Dana Blandu.

Fosta invatatoare de la Scoala 10 – „Maria Rosetti” din Bucuresti poate rasufla usurata. Politistii au decis, pe baza analizei probelor in acest caz controversat, dar si a audierii martorilor – parintii micutilor – ca Blandu nu se face vinovata de faptele de care este acuzata. Ca urmare, au dat verdictul NUP. Mai departe, cazul ajunge in atentia procurorilor, care pot admite sau respinge aceasta propunere.

Intreg scandalul a inceput in urma cu doar cateva saptamani, dupa ce in media au aparut imagini filmate de parintii copiilor care invatau in clasa Danei Blandu, cu discutiile dintre femeie si rudele copiilor, in legatura cu sumele pe care acestia din urma ar fi trebuit sa le dea pentru cadourile profesorilor, dar si altor angajati ai Scolii 10, cu ocazia Sarbatorilor. Cazul a ajuns si in atentia mai-marilor inspectoratului Scolar al Capitalei. Invatatoarea a ramas fara loc de munca pe 10 ianuarie, decizia privind desfacerea contractului de munca fiiind luata de catre membrii Concisliului de Administratie al unitatii de invatamant in cauza, situata in sectorul 2 al Capitalei.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger