AcasăNewsPolitistii din centrele de arest vor sa faca greva. Sunt nemultumiti de...

Politistii din centrele de arest vor sa faca greva. Sunt nemultumiti de conditiile in care lucreaza!

Dupa ce arestatii s-au declarat nemultumiti de conditiile din detentie, a venit momentul ca politistii din centrele de arest sa se revolte si ei.

Oamenii legii sunt nemultumiti de conditiile in care trebuie sa lucreze si nu exclud posibilitatea de a face greva. Principala lor nemultumire este faptul ca detinutilor nu li se mai fac analize inainte de a fi incarcerati, pentru a se stii exact de ce boli transmisibile sufera.

In actualele conditii, cei care intra in contact direct cu detinutii risca sa se imbolnaveasca grav si sa-si puna viata in pericol pana se afla cu exactitate bolile de care sufera detinutii.

„Toti politistii care intra in contact cu arestatii din Centrele de Arest Preventiv sunt supusi la contactarea bolilor contagioase. Vorbim aici de tuberculoza, HIV si alte boli transmisibile. Pana acum cativa ani se faceau analize si se stabilea de ce boli sufera, tocmai ca sa nu fie transmisibile. De cativa ani nu se mai fac analize. De abia dupa doua sau trei zile se afla bolile de care sufera cei arestati”, a declarat Marin Gruia, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, citat de romaniatv.net.

author avatar
Cristi Ionita
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger