AcasăNewsPolitistii, cu ochii pe pietoni. Amenzi cu duiumul

Politistii, cu ochii pe pietoni. Amenzi cu duiumul

S-a adus in discutie in numeroase randuri faptul ca abaterile pietonilor reprezinta una din cauzele frecvente ale accidentelor rutiere. E o realitate dovedita de statistici.

Iar deunazi, reprezentantii legii si-au propus sa se concentreze pe acest aspect. Asa ca au stat cu ochii pe oamenii care fie au traversat prin locuri nepermise, fara sa realizeze in ce pericol se pun, fie au facut alte greseli cu risc pentru siguranta lor. Verificarile au vizat nu doar pietonii din Bucuresti si din marile orase, ci a fost o actiune inclusiv la nivel rural.

Dintre cei care au intrat in raza oamenilor legii, deunazi, 3.151 au fost sanctionati contraventional – „2.593 au traversat neregulamentar drumul public, iar 521 s-au deplasat necorespunzator pe partea carosabila”, transmit oficialii Politiei, adaugand ca „in 1.279 de cazuri, politistii au aplicat amenda contraventionala, iar in celelalte 1.872 a fost aplicata sanctiunea avertismentului”.

Zilele trecute, o actiune a politistilor Capitalei, care au stat cu ochii pe soferii care blocau centrul intersectiei, in zona Unirii, s-a lasat cu zeci de amenzi.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger