AcasăNewsPolitistii bucuresteni, perchezitii la evazionistii din domeniul reparatiilor auto

Politistii bucuresteni, perchezitii la evazionistii din domeniul reparatiilor auto

Joi dimineata, politisti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au efectuat 20 de perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti si au pus in executare 13 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

La data de 1 octombrie a.c., politistii de investigare a criminalitatii economice din Bucuresti au efectuat 20 de perchezitii domiciliare si au pus in executare 13 mandate de aducere emise pe numele unor persoane banuite de comiterea infractiunii de evaziune fiscala.

In fapt, persoanele sunt banuite ca, incepand cu luna iulie a.c., ar fi creat un circuit comercial fictiv, infiintand si coordonand mai multe societati comerciale cu comportament de tip „fantoma”, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale.

In urma cercetarilor efectuate de politisti a reiesit faptul ca, in perioada 2013 – 2015, acestia au efectuat tranzactii fictive cu produse si servicii in domeniul reparatiilor auto.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, prin comiterea de infractiuni, este estimat la 2.400.000 de lei.

Persoanele vor fi conduse, pentru audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Sector 3.

author avatar
Cristi Ionita
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger