AcasăNewsPolitistii au de ales intre streang si DGA

Politistii au de ales intre streang si DGA

Deja se fac listele cu nefericitii care vor zbura din Ministerul de Interne, Traian Igas nemaiavand rabdare nici macar  pana la inceputul lui septembrie, asa cum era vorba cu sindicatele.

RESEMNARE – Politistii recurg la masuri exterme de disperare in fata „igasismelor” ministrului de Interne

Iar in fata catastrofei igasiene, politistii ajunsi la salarii de 1 000 de lei par sa nu mai aiba decat doua solutii la indemana : streangul sau DGA!

Ratele pentru casa

Mai mult ca sigur, in raportul de activitate inaintat de subalterni ministrului de Interne s-a aflat la loc de cinste informarea despre lovitura naucitoare data sistemului corupt prin arestarea unui agent de la politia de Frontiera din Vama Veche, care alaturi de alti colegi a luat o spaga de 70 de euro. Subofiterii erau drastic monitorizati de un an de zile si, pana la urma, au calcat pe bec.

Acum vor face puscarie pentru cei 60 de lei care i-au revenit fiecaruia dupa imparteala. Insa cu siguranta analizele interne nu au mai continut si drama unui alt agent de la Politia de Frontiera, de aceasta data din Sanicolaul Mare. Acesta nu „a pus botul”, dar  s-a spanzurat dupa ce a ramas in urma cu plata ratelor la banca si a fost instiintat ca i se va executa silit apartamentul in care locuia cu familia. A lasat in urma o fetita de sapte ani si un dosar profesional fara pata…

 

author avatar
Toni Matei
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger