AcasăNewsPolitistii au arestat un suspect in cazul jurnalistei violate

Politistii au arestat un suspect in cazul jurnalistei violate

O tanara jurnalista de 23 de ani, angajata la postul de radio Europa FM, a fost violata, marti dupa-amiaza, in zona lacului Floreasca, iar politistii au retinut deja un suspect in acest caz.

Incidentul a fost facut public abia miercuri dimineata, dupa ce reprezentantii postului de radio la care este angajata tanara au emis un comunicat prin intermediul caruia isi manifestau ingrijorarea in legatura cu posibilitatea ca tanara sa fi fost violata intr-o zona publica si nimeni sa nu fi intervenit.

Conform declaratiilor victimei, tanara a fost luata pe sus de pe strada, din zona Perla, amenintata cu cutitul, tarata cateva sute de metri, in zona lacului Floreasca, si violata. Tanara a povestit ca a fost amenintata de un barbat cu ten masliniu si care purta un lant gros de aur la gat.

Romania TV anunta ca, miercuri seara, politistii au retinut un suspect in acest caz. Insusi premierul Victor Ponta a anuntat ca a fost instiintat, oficial, de Radu Stroe, ministrul de Interne, ca politistii au retinut un suspect in acest caz. Victor Ponta a precizat ca „daca se dovedeste ca barbatul retinut este cel care a comis fapta, atunci politistii trebuie laudati pentru promptitudine”.

Barbatul este audiat de politistii de la Sectia 4.

sursa foto: rtv.net

author avatar
Cristi Ionita
651 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger