AcasăNewsPolitisti protestatari, pipi pe Biserica Kretzulescu

Politisti protestatari, pipi pe Biserica Kretzulescu

Protestul politistilor in Capitala

Politstii s-au umplut de respect dupa prostestul de sambata din Capitala. Pe Facebook a aparut o imagine cu doi angajati ai MAI, participanti la protest, care isi fac nevoile pe Biserica Kretzulescu din Bucuresti. Sindicalistii, gen atotpriceputul Coarna, spun ca Primaria Capitalei nu a onorat cererea de a amplasa toalete si ca multi colegi de-ai lui veniti din provincie nu cunosteau Bucurestiul. Iar astia din Bucuresti, gen Coarna,  sunt praf.

Protestul politistilor in Capitala

In urma protestului organizat de sindicatele din politie, care a avut loc in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, sambata dimineata, pe retelele de socializare a aparut o poza cu doi protestatari care isi faceau nevoile pe Biserica Kretzulescu, de pe Calea Victoriei, una dintre cele mai impresionante lacasuri de cult din Bucuresti. „Noi am facut solicitari catre Primaria Capitalei sa ne puna si toalete in zona, dar au tratat cu indiferenta subiectul. Majoritatea celor pe care i-am avut la miting au fost din provincie si necunoscand Bucurestiul sau restaurantele din jur pentru satisfacerea necesitatilor de acest tip, au recurs la acest gest. (…) Este clar un gest regretabil, dar trebuia sa fie un pic de orientare, probabil s-au gandit ca acolo este locul cel mai putin vizibil. Nu stiu ce a fost in mintea lor. Este imposibil sa spun cine ar putea fi cele doua persoane”, a declarat Dumitru Coarna, sindicalistul vedeta al politistilor. Dar mata, domnule Coarna, ce-ai pazit, ca mare organizator ce esti? Macar sa-i fi directionat pe amaratii aia apasati de necesitati fiziologice…

author avatar
Andrei Coman
583 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma mir ca nu s-au chisat cu mascatii din gazarie, militenii, la cat de prosti sunt.Doar cautau veceul destinat clerului si enoriasilor la 25 m de intrare nu tre sa faci pipilica pe casa Domnului la fel cum nu se chise pe usa dormitorului lor. Buna inaltarea spirituala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger