AcasăNewsPolitist traficant de dosare cu interlopi

Politist traficant de dosare cu interlopi

Politistul spagar racola clienti dintre recidivistii prinsi de colegii sai

In urma denunturilor facute de mai multi recidivisti acuzati de savarsirea a diverse furturi, „vanatorii de politisti” de la DGA l-au retinut pe un agent de la Sectia 20 din Capitala, in timp ce era mituit cu suma de 1.200 euro.

Politistul spagar racola clienti dintre recidivistii prinsi de colegii sai

Spaga era pentru colegii sai de Serviciul Judiciar, pentru a da „NUP” in dosarul in care ii privea pe doi hoti din apartamente. Partea subofiterului de la „ordine publica” prins in flagrant era de doar 200 euro, reprezentand comisionul de 20% perceput de acesta atunci cand gasea clienti din randurile celor anchetati de politistii de la alte departamente.

Pe teren

„Foamea” de bani a agentului retinut era atat de mare incat acesta juca rolul unui veritabil comis voiajor care umbla pe teren pentru a contacta potentiali clienti care sa plateasca pentru a scapa de problemele penale pe care le au. Daca infractorii acceptau, atunci politistul stabilea un pret impreuna cu ofiterii care aveau respectivele dosare in lucru, suma peste care el isi punea 20%, partea sa din combinatie.

author avatar
Toni Matei
168 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger