Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politist suspectat de agresiune sexuala. Carmen Dan: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate

Politist suspectat de agresiune sexuala. Carmen Dan: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate

Autor:

Pana sa ajunga la birou, marti dimineata, ministrul de Interne a declarat in fata presei ca a avut o discutie cu seful Guvernului pe tema agentului suspectat in cazul care a oripilat Capitala.

 

carmen dan 1 350x233 Politist suspectat de agresiune sexuala. Carmen Dan: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate“Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate. Probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate. Am discutat cu premierul aseara, l-am informat despre situatie, l-am informat despre masurile dispuse. Ne vom revedea, astazi, in cadrul unei conferinte de presa”, a precizat Carmen Dan.

Referindu-se la cazul politistului de la Rutiera suspectat in cazul de agresiune asupra celor doi copii, produsa intr-un bloc din Drumul Taberei, ministrul de Interne a subliniat un aspect la care facuse referire deunazi purtatorul de cuvant al MAI, intr-o prima reactie pe acest subiect, si anume aceea ca ministrul de Interne “a decis ca, pana ce se va termina aceasta diagnoza de sistem, toti acei sefi care de-a lungul timpului au ascuns problemele sub pres, ar trebui sa faca un pas inapoi”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!