AcasăNewsPolitist de la Rutiera, trimis la psiholog dupa ce si-a oprit superiorul...

Politist de la Rutiera, trimis la psiholog dupa ce si-a oprit superiorul in trafic- VIDEO

(foto: gandul.info)

Un agent de la Politia Rutiera Cluj a avut indrazneala sa-si opreasca in trafic seful pentru ca nu a acordat prioritate unui pieton. Politistul a fost umilit, pus sa faca munca de birou si a fost trimis si la psiholog.

(foto: gandul.info)

Politistul clujean, agentul Sergiu Todea, l-a oprit in trafic pe adjunctul inspectorului sef al IPJ Cluj, comisarul sef Cristian Pintea, in urma cu aproximativ un an. Agentul se afla in trafic si a vazut un autoturism BMW care a trecut cu viteza si nu a acordat prioritate unui pieton, asa cum faceau celelalte masini. Politistul a plecat imediat in urmarirea masinii, dar cand soferul a oprit, a avut parte de o surpriza: era vorba de superiorul lui. Pentru ca a indraznit sa-si faca meseria, a fost umilit si trimis la psiholog.

Potrivit evz.ro, agentul Todea a avut doar de suferit dupa acel moment. A fost  sanctionat disciplinar si trimis la psiholog din cauza tulburarilor de comportament. In plus, timp de sase luni i-a fost retras armamentul si a fost pus sa faca munca de birou. Acum, politistul se lupta in justitie sa anuleze sanctiunile disciplinare primite pentru ca si-a oprit in trafic superiorul.

Vezi video AICI.

author avatar
Andra Nesu
635 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger