AcasăNewsPolitist de la Rutiera, lovit de o masina, intr-o intersectie din Capitala

Politist de la Rutiera, lovit de o masina, intr-o intersectie din Capitala

Un agent de la circulatie a ajuns de la locul in care isi facea meseria direct la spital, dupa ce a cazut victima, seara trecuta, unui accident rutier.

Mai precis, politistul de la Rutiera se afla intr-o intersectie din zona Caii Vacaresti, din sectorul 4 al Capitalei. In doar cateva clipe, omul legii a ajuns pe carosabil, ranit la cap. Totul dupa ce un sofer nu l-a vazut la timp pe omul legii si l-a lovit, fara sa vrea, cu masina. „L-am acrosat, adica l-am lovit, l-am luat in plin, din frana masinii (…) Avea o plaga la cap si era lovit la tampla”, a recunoscut barbatul aflat la volanul masinii care a produs accidentul.

Politistul a fost preluat de urgenta de o ambulanta si dus la Spitalul Bagdasar Arseni. Din cate au precizat oamenii legii ajunsi la locul impactului, politistul de la Rutiera era constient in momentul in care a fost transportat la unitatea medicala.

Totodata, soferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. In urma accidentului soldat cu vatamarea politistului, conducatorul auto are intocmit pe numele sau un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger