Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politicienii o dau in bara si la volan

Politicienii o dau in bara si la volan

Autor:

Demnitarii nostri nu o dau in bara numai cand conduc tara, ci si atunci cand o fac pe soferii. Iar daca Politia este la datorie, pot ramane si fara carnet.

 

agerpres 4627622 copy 277x300 Politicienii o dau in bara si la volan

Valerian Vreme amendat pentru ca accelereaza masina, nu reforma

Din principiu, ministrul roman este intangibil. Radarele Politiei nu stiu insa carte si ii inregistreaza fara nicio rusine pe demnitarii vitezomani. Ultimul care a calcat pe becul legislatiei rutiere este Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor, prins de radar cu 144 de kilometri la ora pe soselele buzoiene. Penalizat cu 6 puncte si amendat cu 603 lei, Vreme si-a recunoscut fapta, bucuros ca presa nu a fost de fata. Oricum, Buzaul pare a fi un judet nefrecventabil pentru politicieni, din moment ce alte doua exemplare binecunoscute, pesedistul Mircea Oprisan si pedelistul Cezar Preda, au ramas trei luni fara carnet in aceasta primavara, din cauza depasirii vitezei legale tot pe drumurile buzoiene.

Basescu si Geoana au comis-o in aceeasi zi

traian basescu masina 300x213 Politicienii o dau in bara si la volan

Chiar si cand o comite, Traian Basescu este vesel

Daca vorbim despre celebritati, trebuie spus ca insusi seful statului a dat-o in bara pe drumurile publice. La propriu, din moment ce, neatent, a intrat in bara masinii din fata, pe 30 martie 2008. In urma ispravii, Traian Basescu a fost amendat cu un milion de lei vechi. Culmea, in aceeasi zi s-a trezit si Mircea Geoana sa intre in autoturismul din fata sa, imitandu-si astfel fostul contracandidat de la prezidentiale. Neavand insa maruntis la el, Geoana a platit dublu amenda, a doua zi.

eba 1 32516000 copy 300x169 Politicienii o dau in bara si la volan

Elena Basescu nu a vazut la timp Politia, sa-si puna repede centura

Tot in 2008, Elena Basescu a cotizat si ea cu un milion amenda, dupa ce a fost prinsa fara centura de siguranta. Liberalii au atacat si ei problema la varf, motociclistul Calin Popescu Tariceanu provocand un accident inca de cand era premier, in vara lui 2006.

tariceanu copy 300x184 Politicienii o dau in bara si la volan

Calin Popescu Tariceanu trebuie sa demonstreze ca a condus prost, dar treaz

Ajuns simplu deputat, Tariceanu a comis-o din nou, in aceasta primavara cand, la volanul masinii fiind, nu a acordat prioritate, a incalcat marcajul continuu si a sfarsit lovind un taxi. „Premiul” acordat de Politie: calitatea de pieton pentru 60 de zile. In aceeasi perioada, o intoarcere fara respectarea marcajului continuu a costat-o carnetul si pe colega sa de partid si Parlament, Diana Tusa.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!