Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politician italian: “Am importat 40% dintre infractorii din Romania!”

Politician italian: “Am importat 40% dintre infractorii din Romania!”

Autor:

Hotiile pe care compatriotii nostri le-au comis in Italia au starnit din nou un scandal monstru in Parlamentul de la Roma. Se pare ca s-au prins si politicienii din “Cizma” ca Italia a atras infractorii romani precum lumina atrage moliile.

 

carabinieri infractori romani Politician italian: Am importat 40% dintre infractorii din Romania!

De parca ei n-au exportat mafioti cu gramada

Disputa a pornit de la afirmatiile vicepresedintelui Camerei Deputatilor din Italia, Luigi di Maio, membru al partidului populist Miscarea 5 Stele (M5S), care a declarat ca ineficientele sistemului judiciar italian au facut ca  40% din infractorii romani sa ajunga in peninsula. “Italia a importat din Romania 40% dintre infractorii ei. Intre timp, Romania importa din Italia companiile noastre si capitalurile noastre. Ce afacere este UE! Ca si cum Italia nu a vrut niciodata sa faca sa functioneze justitia, chiar, de multe ori, o saboteaza voluntar, noi atragem infractori, in timp ce companiile noastre fug in sisteme judiciare mai eficiente: ca in Romania”, a scris deputatul pe Facebook. Mesajele au curs continuu la aceasta postare. Politicianul a fost criticat pentru extremismul sau, atat de romanii din comunitatile italiene cat si de adversarii sai politici. Si Ambasada Romaniei in Italia a reactionat la aceste afirmatii: “Comunitatea romaneasca este bine integrata, apreciata pentru prezenta sa in panza sociala italiana, pentru contributia ei la diverse tabere”, au scris diplomatii romani intr-o scrisoare deschisa. De asemenea, presedintele grupului Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Giani Pittella, l-a acuzat pe Di Maio ca a lansat o acuzatie “idioata”.

Hotilor romani le place Louis Vuitton

Un cetatean roman in varsta de 35 de ani a fost arestat in cadrul unei anchete cu privire la un jaf dintr-un magazin Louis Vuitton, in localitatea belgiana Knokke. Pe numele romanului – a carui identitate nu a fost dezvaluita – a fost emis un mandat de arestare, a anuntat sectia din Bruge a Parchetului Flandrei Occidentale. Cel putin alti doi suspecti au reusit sa fuga si se afla in continuare in libertate. In buticul de lux de la Knokke s-a intrat cu masina in noaptea de marti spre miercuri. Atacatorii au luat genti, bijuterii si parfumuri. Cea mai mare parte a „prazii” a fost gasita.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!