Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Zvonuri nationalizare pensii. Grindeanu: sa vedem ce masuri legale putem lua

Zvonuri nationalizare pensii. Grindeanu: sa vedem ce masuri legale putem lua

Autor:

Pe langa faptul ca a aratat cu degetul catre liberalul Predoiu, subliniind ca acesta din urma a facut publice zvonurile privind o asa-zisa intentie a Executivului de a nationaliza Pilonul II de pensii, Grindeanu a anuntat ca subiectul nu va ramane fara urmari.

 

grindeanu 1 720x480 Zvonuri nationalizare pensii. Grindeanu: sa vedem ce masuri legale putem lua“Sa vedem ce masuri legale putem lua, noi, ca Guvern”, a declarat premierul, amintind rolul ASF-ului in acest domeniu.

“Originea acestui scandal, care nu-si are bazele in realitate, pornit din dorinta unui competitor politic, dl Predoiu a dus acest subiect in atentie, ma uit cu dezamagire la acest mod de a face politica”, a acuzat primul-ministru. Nu in ultimul rand, Sorin Grindeanu a reiterat ceea ce anuntase inca din ziua precedenta ministrul Finantelor – care a negat orice eventual plan al Guvernului de a nationaliza pensiile provate obligatorii. “Nu exista niciun fel de intentie, nu a fost niciun fel de discutie (…) iar cei care aduc aceste discutii in spatiul public si care sadesc neincredere (…) vor trebui sa plateasca”, a conchis premierul.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!