AcasăPoliticaZiua Portilor Deschise la Guvern, de 1 decembrie. Palatul Victoria poate fi...

Ziua Portilor Deschise la Guvern, de 1 decembrie. Palatul Victoria poate fi vizitat pana dupa-amiaza

Cum s-a intamplat si anul trecut, in prima zi a lunii decembrie, data la care sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei si, in 2015, cand marcam implinirea a 97 de ani de la Marea Unire, mai multe sali aflate in sediul Guvenrului, situat in Piata Victoriei, pot fi vizitate de reprezentantii opiniei publice.

Asadar, noul premier, Dacian Ciolos, va fi gazda celor care vor dori sa vina sa viziteze cladirea Guvenrului. Portile Palatului Victoria, sediul Guvernului, vor fi deschise, asadar, pana dupa-amiaza.

Astfel incat bucurestenii care isi doresc sa faca un scurt tur al cladirii in care se afla biroul premierului, dar si sala de sedinte in care, in fiecare miercuri, sefii ministerelor din cadrul Executivului, sub conducerea premierului, participa la intrunirea saptamanala, in cadrul careia se iau decizii, se aproba ordonante de urgenta sau alte acte normative, o pot face, inca de dimineata si pana marti la ora 16.

„Pentru ca ne-am propus ca acest guvern sa fie unul deschis catre populatie si spre dialog, va vom primi cu ‘portile deschise’ la Guvern (Palatul Victoria) de 1 Decembrie intre orele 11:00 si 16:00”, anunta, inca de vineri, pe contul sau de Facebook, primul-ministru Ciolos.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger