Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ziua intrevederii Iohannis – Trump. Declaratie comuna de presa, dupa discutiile de la Casa Alba

Ziua intrevederii Iohannis – Trump. Declaratie comuna de presa, dupa discutiile de la Casa Alba

Autor:

Aflat de cateva zile in Statele Unite, Klaus Iohannis se pregateste, vineri, de intrevederea cu liderul de la Washington, despre care deunazi spunea ca este “extrem, extrem de importanta”.

 

ioh 720x478 Ziua intrevederii Iohannis   Trump. Declaratie comuna de presa, dupa discutiile de la Casa Alba

Vor aparea impreuna in fata presei, dupa discutiile oficiale

Peste cateva ore, presedintele roman urmeaza sa ajunga la Casa Alba, unde va fi primit de catre liderul de la Washington, Donald Trump.

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si presedintele american este programata sa inceapa la ora 21, ora Romaniei. Conform agendei facute publice din directia Cotrocenilor, cei doi sefi de stat vor avea o scurta discutie intre patru ochi, de circa 10 minute, in Biroul Oval, inainte de convorbirile oficiale, programate a se desfasura in Cabinet Room. Apoi, Klaus Iohannis si Donald Trump urmeaza sa sustina o declaratie de presa comuna, undeva in jurul orei 21.45, ora Romaniei.

Va amintim ca presedintele roman este primul lider din Europa de Est primit de actualul lider de la Washington, de la preluarea prerogativelor de presedinte al Statelor Unite de catre Donald Trump.

foto: presidency.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!