AcasăPoliticaZiua in care se anunta propunerile de ministri pentru Justitie si Mediul...

Ziua in care se anunta propunerile de ministri pentru Justitie si Mediul de Afaceri

In orele urmatoare se asteapta un anunt in privinta nominalizarilor pentru cele doua portofolii conduse la momentul de fata interimar, dupa ce ministrii care figurasera in schema de start a activitatii Cabinetului Grindeanu au demisionat.

Si anume sunt asteptate propunerile sustinute de actuala Coalitie de guvernare (PSD-ALDE)drept succesori ai lui Florin Iordache la sefia Ministerului Justitiei si, respectiv, Florin Jianu, fostul numar 1 in cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri. In primul caz, cea vai vehiculata varianta de nume este cea a fostului judecator CCR, Tudorel Toader

Totodata, in cursul acestei zile urmeaza sa aiba loc si sedinta conducerii PSD, in cadrul Comitetului Executiv fiind astetat sa se discute si sa se ia o decizie in privinta soartei in partid a primarului iesean si totodata lider al filialei locale a formatiunii, Mihai Chirica. Totul in conditiile in care s-a cerut retragerea sa de la sefia interimara a organizatiei, pe fondul declaratiilor sale critice din ultima perioada, la adresa conducerii partidului, indeosebi pe fondul aprobarii OUG 13.

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger