Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Zi esentiala in Parlament. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu urmeaza sa fie supusa votului

Zi esentiala in Parlament. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu urmeaza sa fie supusa votului

Autor:

Zi esentiala pentru Sorin Grindeanu, care, peste doar cateva ore, va afla soarta motiunii de cenzura pe care au depus-o formatiunea social-democrata la adresa Cabinetului sau, ramas fara sustinerea politica a PSD-ului si a ALDE, iar apoi exclus din randurile partidului.

 

Parlament plen Narcis Pop 29 Zi esentiala in Parlament. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu urmeaza sa fie supusa votuluiMotiunea urmeaza sa fie dezbatuta in sedinta de plen care va incepe la ora 11. Sorin Grindeanu a ajuns deja la Parlament.

“Sunt realist. Maine trece motiunea”, declara Liviu Dragnea, seara trecuta tarziu, dupa ce a participat la discutii de ultima ora cu mai-marii social-democrati si ai ALDE, la un hotel din Capitala.

Liberalii au anuntat ca vor fi in sala la momentul votului, dar ca nu vor vota demersul Coalitiei. Traian Basescu, seful PMP-ului, declara, deunazi, ca “nu vom participa, nu vom fi in sala la dezbaterea motiunii si nici la vot”. La randul lor, reprezentantii USR-ului au anuntat ca nu vor participa la votul de miercuri.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!