AcasăPoliticaZgonea se ia in piept cu liberalii

Zgonea se ia in piept cu liberalii

Valeriu Zgonea s-a contrat cu liderii PNL pe tema Rosia Montana

Proiectul minier de la Rosia Montana continua sa agite spiritele in USL. Suparatul de serviciu este de aceasta data social-democratul Valeriu Zgonea, care a deschis un nou front de lupta cu liberalii.

Valeriu Zgonea s-a contrat cu liderii PNL pe tema Rosia Montana

Presedintele Camerei Deputatilor a dat tonul disputei si tot el a si incheiat-o. Dupa ce i-a cerut public  lui Crin Antonescu sa mearga la Rosia Montana, Valeriu Zgonea s-a  aratat ”jignit” de raspunsul liderului PNL.  ”Consider declaratia domnului Crin Antonescu ca pe o jignire fata de mine personal. Eu am fost muncitor, am facut facultatea la seral si am invatat ca, daca vrei sa ai casca alba pe cap, trebuie sa ii respecti si pe ceilalti care au alte culori la casca. Trebuie sa ii respecti si pe cei care au functii mici. Nu candidez la Rosia Montana, am promis inainte ca PNL sa ia o decizie ca ma voi deplasa acolo din respect fata de oamenii din acea zona”, a afirmat social-democratul.

Replica a venit la doar cateva ore dupa ce Crin Antonescu a sugerat ca vizita  presedintelui Camerei Deputatilor a avut un caracter pur electoral. ”Domnul Zgonea sa inteleg ca a mers acolo pentru voturi? (…) Eu unul nu sunt dispus sa accept un ritual din asta: sa mergem acolo, sa ne punem o cascuta alba, sa ne punem cizme, sa intram in galeria aia. Nu stiu de ce a intrat domnul Zgonea, poate doar din curiozitate, si sa faca dupa aceea o poza si declaratii”, a spus Antonescu. Opinia  presedintelui PNL a fost sustinuta si de ministrul  Radu Stroe, acesta exprimandu-si dezaprobarea fata de ”pelerinajele in fata camerelor TV” pe care le fac politicienii la Rosia Montana.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger