AcasăPoliticaZgonea, dupa declaratiile lui Antonescu: Eternul candidat a clacat cand s-a apropiat...

Zgonea, dupa declaratiile lui Antonescu: Eternul candidat a clacat cand s-a apropiat de finish

Social-democratul Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a avut o reactie transanta in legatura cu anuntul facut, sambata, de catre liderul demisionar al liberalilor, Crin Antonescu, de a renunta la intentia de a intra in cursa pentru cea mai inalta functie in stat, in vederea sustinerii unui candidat unic al dreptei unite.

Cand a fost vorba sa caracterizeze declaratiile facute de fostul sef al Senatului, Zgonea a folosit termenul „instabilitate”. Social-democratul considera ca Antonescu a gresit in cateva randuri, in ultimele zile, inainte de a anunta ca renunta la interimat, dar si la varianta de a intra in lupta pentru presedintie. Iar printre aceste „gafe”, Zgonea a amintit decizia de a trece PNL din grupul ALDE, la PPE, la nivel de reprezentare in Parlementul European, dupa alegerile din 25 mai.

Mai mult, vorbind, intr-o declaratie acordata postului B1TV, despre candidatul care ar fi urmat sa intre in cursa pentru Cotroceni, din partea USL-ului, inainte de ruperea aliantei si de iesirea PNL-ului de la guvernare, Zgonea l-a numit „eternul candidat” care a clacat inainte de sfarsitul cursei. „Este o mare greseala ca acest cetatean al Romaniei a ajuns presedintele PNL. Este o mare greseala pentru un partid istoric, pe care il umileste. (…) cand esti presedintele unui partid nu te poti juca cu increderea oamenilor. (…) A gresit si a gafat consecutiv (…) A fost eternul candidat si cand s-a apropiat de finish a clacat. (…) Cand vrei sa fii presedinte, chiar si de Camera, nu te mai gandesti la viata ta privata„, a sustinut presedintele Camerei, in interventia acordata televiziunii amintite.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger