AcasăPoliticaZgonea, despre afirmatiile lui Ghita la adresa sa: Daca are informatii, sa...

Zgonea, despre afirmatiile lui Ghita la adresa sa: Daca are informatii, sa le duca la DNA!

Social-democratul a dat de inteles ca nu e ingrijorat catusi de putin de declaratiile facute, miercuri, de la tribuna salii de plen a Parlamentului, de catre Sebastian Ghita, in discursul prin care acesta din urma si-a sustinut nevinovatia in fata colegilor de Camera, incercand sa-i convinga sa respinga cererile formulate de DNA la adresa sa, in dosarul in care deputatul e suspectat de fapte de coruptie.

„Dl Sebastian Ghita sa raspunda singur la afirmatiile care le face. Daca domnia sa are informatii, sa le duca la Directia Nationala Anticoruptie. (…) Nu mi-e teama de nimic, (…) sunt un luptator pentru cauze comune, nu pentru cauze penale (…) Nu am ce sa comentez”, a precizat Zgonea in privinta afirmatiilor lui Ghita cum ca presedintele Camerei ar avea in lucru doua dosare la DNA.

Dupa cum era de asteptat, inainte sa inceapa sedinta Biroului Permanent National al PSD, in care se va discuta si situatia edilului din Banie, actualul presedinte al Camerei Deputatilor a fost intrebat si in legatura cu retinerea, deunazi, a Olgutei Vasilescu, de catre procurorii DNA. „Suntem foarte buni prieteni. Imi pare rau pentru familie si sunt alaturi de ea”, a precizat social-democratul Zgonea despre situatia primaritei din Craiova, alegand sa nu faca vreun comentariu legat de decizia justitiei.

Totodata, Zgonea a subliniat cat se poate de clar ca nu intentioneaza sa candideze pentru sefia Primariei Craiova, chiar daca este deputat craiovean.

author avatar
Cristina Stefan
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger