AcasăPoliticaVrea sa mearga la dezbateri. Gigi Becali: "100% va fi data Legea...

Vrea sa mearga la dezbateri. Gigi Becali: „100% va fi data Legea gratierii”

Nici bine nu s-a anuntat din directia Ministerului Justitiei ca lunea viitoare vor avea loc dezbateri publice pe tema proiectelor ordonantelor de urgenta privind gratierea si, resopectiv, modificarea si imbunatatirea Codurilor, ca Gigi Becali si-a anuntat intentia de a participa la discutii.

Asadar, sunt mari sanse ca printre cei 50 de romani care vor fi prezenti la dezbaterile de la Ministerul Justitiei, pe marginea celor doua proiecte de acte normative ce au iscat deja indelungi comentarii si luari de pozitie- fie pro, fie contra- in spatiul public, sa se numere si afaceristul aflat in fruntea clubului ros-albastru.

Cel putin asta s-a inteles din ce a precizat Becali, vineri, la sport.ro, printre alte aspecte legate de fotbal. „M-am inscris si eu acuma la dezbatere, la Ministerul Justitiei, luni. Ma duc si eu la dezbatere, ca si vicepresedinte la o fundatie de drepturile omului, ca fost membru in Comisia Juridica a Parlamentului Europei si ca membru in Comisia Juridica a Parlamentului Romaniei. (…) 100% va fi data Legea gratierii, nu stim in ce formula”, a sustinut cu toata taria latifundiarul din Pipera.

228 afisari

3 COMENTARII

    • Mai degraba, cred ca merge acolo in „calitate” de oier cu Maybach , dar si cu un camion de tupeu !!

  1. In dimineata aceasta a iesit Beehehecali in Maybach,in mod special ca sa fie intervievat de jurnalisti,sa afirme ca kwj are dreptate.Mai sa fie,atatea zile nu a pomenit de balegar si iata dintr-o cacareaza s-a trezit,bineanteles la indemnuri externe de santaj cu puscaria,sa-l behaie pe marele balegar.De atata desteptaciune a pierdut si titlul echipei sale de suflet,cu toate ca il simpatizez pentru faptul ca nu a lasat marea echipa steaua sa-si dea duhul atunci cand a preluat-o,pe cine nu a lasat sa moara nu il lasa in pace acum,fraier.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger