AcasăPoliticaVrea reforma Fiscului. Grindeanu i-a dat termen sefului ANAF

Vrea reforma Fiscului. Grindeanu i-a dat termen sefului ANAF

Premierul a discutat cu sefii Finantelor si ai Fiscului, ulterior anuntand ca, in doar cateva zile, asteapta de la directorul ANAF un plan de solutii.

“N-am de ce sa fiu pesimist, nici eu, nici colegii mei. Sunt anumite lucruri care au venit urmare a masurilor de anul trecut si care s-au rasfrant, sa zicem, intr-o anumita masura, pe ianuarie”, a sustinut Grindeanu, in privinta veniturilor bugetare din primele doua luni ale anului, care sunt sub cele prognozate, la nivel de ianuarie.

Totodata, premierul a adus in discutie faptul ca vede necesara reformarea Fiscului. “Problema de fond e cea legata de reforma ANAF-ului, de ceea ce inseamna prioritati ale ANAF-ului in perioada urmatoare”, a conchis Grindeanu, inainte de a spune ca asteapta de la seful ANAF, Bogdan Stan, un plan pe termen scurt al prioritatilor institutiei. “Pana marti are termen”, a anuntat primul-ministru.

In acest context, seful Fiscului a convocat o sedinta, pentur prima zi a saptamanii urmatoare, la care urmeaza sa participe mai-marii Directiilor Generale Regionale ale Finantelor Publice, Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili si a Directiei Generale Antifrauda Fiscala. Stan vrea se puna la punct un “plan urgent de actiune”, pe care sa il poata prezenta lui Sorin Grindeanu.

676 afisari

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!Daca acest mesaj ajunge la dvs. va propun sa reiterati o decizie de natura sa sporeasca veniturile la BGC!
    O ordonanta privind anularea dobanzilor si penalitatior pentru agentii economici care-si achita obligatiile restante pana la 30 iunie a.c.
    De asemenea reintroduceti colectivul de reemizieri pentru incasarea amenzilor,urmand ca un procent mic din c/v acestora sa fie achitat sub forma de comision.
    Totodata trimiteti specialistii in teren la agentii economici si reporniti imprimeria de la Rm.Valcea.
    Va doresc numai bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger