Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Votul in cazul Bejinariu, amanat a doua oara

Votul in cazul Bejinariu, amanat a doua oara

Autor:

O noua amanare a verdictului in cazul lui Eugen Bejinariu, pentru care procurorii anticoruptie cer aviz in vederea inceperii urmaririi penale, in dosarul “Microsoft 2”.

 

603908 217119281755650 98658936 n bejinariu 720x480 Votul in cazul Bejinariu, amanat a doua oaraLa fel cum s-a intamplat si saptamana trecuta, cand s-a incercat in prima faza supunerea la vot, in plenul Camerei, a cererii DNA-ului formulate pe numele fostului ministru (social-democrat) pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, insa sedinta a fost suspendata ca urmare a lipsei cvorumului, aceeasi situatie a fost constatata si luni dupa-amiaza. Cand au fost sub 70 de deputati in sala, in conditiile in care ar fi trebuit sa fie pe putin 177.

Cand, dat fiind faptul ca nu au fost in sala suficienti alesi ai neamului pentru a se putea derula, conform regulamentului Camerei, procedura de vot, s-a amanat inca o data aceasta procedura. Intrucatva, o astfel de situatie era destul de previzibila, avand in vedere ca este ultima saptamana de campanie electorala, iar multi dintre actualii parlamentari sunt in teritoriu, ocupati cu chestiuni ce tin de scrutinul din 11 decembrie.

Va reamintim ca actualul deputat, care candideaza la viitoarele legislative pentur un loc de senator, este suspectat de DNA de abuz in serviciu.

foto: Facebook/Eugen Bejinariu    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!