AcasăPoliticaVosganian, intre DNA si premiul Nobel

Vosganian, intre DNA si premiul Nobel

Varujan Vosganian a dezvaluit ca ”organizatii de scriitori din trei tari” l-au propus pentru premiul Nobel. Nu pentru prestatia ca ministru, ci pentru cea de literat.

Recomandat pentru premiul Nobel, Varujan Vosganian trece la stilul epistolar in speranta ca va scapa de DNA

”Vreau sa multumesc tuturor celor care au vorbit ieri (miercuri – n.r.), de la cei care au spus pentru prima oara un lucru pe care nu l-am spus, ca ma aflu pe lista propusilor pentru premiul Nobel (pentru literatura), am fost propus de organizatii de scriitori din trei tari, care au trimis “laudatio” si m-au intrebat daca sunt de acord. Probabil ca in clasa politica romaneasca e un caz fara precedent, in care un om politic roman este propus la premiul Nobel. Sigur ca nu o sa iau premiul Nobel. Nu o sa iau premiul Nobel pentru pace, mai ales ca sunt complotist”, a postat Vosganian pe blogul sau.

Constient ca sansele de a fi ”nominalizat” la DNA sunt mai mari decat cele de a primi premiul Nobel, liberalul a decis sa mai dea o proba de har scriitoricesc. Mai exact, a trimis o misiva colegilor sai senatori, pe care ii indeamna calduros sa nu fie de acord cu anchetarea sa de catre DNA. ”Sunt decizii pur politice, fara nicio conotatie penala. Mai mult – desi fara relevanta in plan penal -, aceste decizii politice s-au dovedit si benefice din punct de vedere economic”, isi pledeaza Varujan Vosganian propria cauza, in scris, evident.

author avatar
Simona Badulescu
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger