AcasăPoliticaVoicu: Tariceanu duce o actiune pe cont propriu, fara sustinerea PNL

Voicu: Tariceanu duce o actiune pe cont propriu, fara sustinerea PNL

Voicu, presedintele filialei doljene a PNL, nu e de acord nici cu decizia lui Tariceanu de a merge sa discute cu premierul Ponta, privitor la o eventuala refacere a USL-ului, demers pentru care nu primise sustinerea formatiunii din care face parte, dar nici cu afirmatiile fostului premier,  conform carora unii liberali ar fi votat pentru ruperea Aliantei fiind „indusi in eroare”.

„In momentul in care isi asuma un dialog cu premierul Ponta, domnul Tariceanu nu are girul si sustinerea Partidului National Liberal, ci este doar o actiune pe care o desfasoara pe cont propriu”, precizeaza Mihai Voicu. Totodata, in ideea ca fostul primul-ministru a fost pe intreg parcursul sedintei Delegatiei Permanente a PNL, de marti seara, in cadrul careia s-a votat pentru retragerea ministrilor liberali din Guvern si „incetarea existentei Uniunii Social Liberale”, liberalul doljean sustine ca regreta afirmatia lui Calin Popescu Tariceanu, conform careia „presedintii de filiale ar fi votat in baza unor fapte relatate neconform cu realitatea”. Lucrurile nu ar sta deloc asa, insista Voicu. „Domnul Tariceanu a vazut clar ca aceasta decizie importanta decizia a fost luata cu o majoritate covarsitoare de voturi”, puncteaza liberalul.

Miercuri dimineata, fostul sef al Executivului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca a discutat cu Victor Ponta, care i-a spus ca isi doreste continuarea proiectului USL, in actuala forma. De altfel, dupa ce a sustinut conferinta de presa, in cadrul careia a facut, public, un apel la Crin Antonescu, privind reluarea proiectului numit USL, TAriceanu a mers la Guvern, unde s-a intalnit cu actualul premier.

Cititi si: Tariceanu se intalneste cu Ponta pentru a discuta pastrarea pozitiilor PNL in Guvern si ii cere lui Antonescu sa revina in USL

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger