AcasăPoliticaVlad Moisescu: Antonescu, micul tiran din PNL

Vlad Moisescu: Antonescu, micul tiran din PNL

Crin Antonescu si-a jignit proprii colegi

Executat la ceas de seara, alaturi de alti 11 colegi de partid, fostul liberal Vlad Moisescu sustine ca este dezamagit de setea de putere a lui Crin Antonescu.

Crin Antonescu, acuzat ca nu respecta libertatea de gandire

Fara sa li se ofere prilejul sa se apere, Vlad Moisescu, Ioana Costescu, Bogdan Pitigoi, precum si alti membri PNL au fost judecati si condamnati de Daniel Chitoiu si gasca acestuia. Si asta in conditiile in care Chitoiu ar fi putut sa actioneze ca la carte, conform statutului. Prin urmare, disidentii se declara scarbiti nu atat de excluderea in sine, ci de modul in care aceasta s-a produs.

Vlad Moisescu este de parere ca liderul liberal a transformat partidul intr-o structura stalinista

”Hotararea Biroului Politic Teritorial interimar al PNL – Sector 1 privind excluderea din partid a mea si a colegilor mei reprezinta inca o dovada a transformarii partidului bratienilor intr-o structura de tip stalinist. Astazi, in PNL, obsesia pentru putere a presedintelui George Crin Laurentiu Antonescu inlocuieste statutul si legile bunului-simt, iar dezbaterea de idei este sufocata de politica pumnului in gura. (…)Am fost exclusi talhareste, fara sa fim anuntati”, a explicat Vlad Moisescu. Totodata,  presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala sustine ca prezenta lui Antonescu in fruntea comisiei de revizuire a Constitutiei reprezinta un adevarat pericol pentru tara.  ”Apreciez ca, pentru viitorul democratic al societatii romanesti, Crin Antonescu trebuie sa renunte la calitatea de prim-revizuitor al Constitutiei si sa se rezume la joaca de-a micul tiran in PNL”, a mai spus Moisescu.

Diana Tusa regreta ca PNL a abdicat de la regulile democratice

Deputatul PNL Diana Tusa, amenintata de Daniel Chitoiu

Pentru ca in PNL se vorbeste mai nou pe o singura voce, aceea a presedintelui Antonescu,  urmatoarea care va fi eliminata din partid va fi Diana Tusa, liberala fiind amenintata direct de Daniel Chitoiu.  In lipsa unor argumente solide, vicepresedintele liberal i-a reprosat Dianei Tusa ca si-a permis sa comenteze public prestatia ministrilor liberali. ”Dupa 15 ani in care sunt inscrisa in PNL, n-am crezut ca o sa traiesc vreodata vremurile in care daca spun ceea ce gandesc risc sa fiu exclusa”, a comentat liberala. Pe langa inlaturarea Dianei Tusa, surse din PNL dau ca sigura excluderea lui Andrei Chiliman si a lui Calin Popescu Tariceanu din partid.

author avatar
Adelina Ionicel
557 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger