AcasăPoliticaVerificari la Spitalul de Oftalmologie. A fost trimis Corpul de Control

Verificari la Spitalul de Oftalmologie. A fost trimis Corpul de Control

La cateva ore de cand au aparut in spatiul public acuzatiile la adresa directorului Spitalului de Oftalmologie din Capitala, din directia Ministerului Sanatatii (MS) s-au anuntat verificari.

Concret, din directia purtatorului de cuvant al MS am aflat ca noul sef al institutiei, Vlad Voiculescu, a decis sa trimita Corpul de Control al Spitalul de Oftalmologie, dupa ce in spatiul public- mai precis pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan – au aparut o serie de speculatii la adresa medicului aflat de peste doua decenii in fruntea unitatii spitalicesti amintite.

Mai precis, Tolontan sustine ca medicul Pop ar fi beneficiat de ssutinerea politica a social-democratului Florian Popa, dar si ca un spatiu din cadrul spitalului respectiv a fost inchiriat unei firme la care doctorul care conduce Spitalul de Oftalmologie ar fi fost angajat. In apararea sa, doctorul Monica Pop a sustinut ca totul este o minciuna. Cititi detalii aici: Monica Pop, „protejata politic”/Reactia directorul Spitalului de Oftalmologie!

sursa foto: spitaloftalmologie.ro

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger