AcasăPoliticaVasilescu, dupa retrimiterea dosarului: "am avut noroc de judecatori corecti si curajosi"

Vasilescu, dupa retrimiterea dosarului: „am avut noroc de judecatori corecti si curajosi”

La cateva ore de cand s-a aflat despre faptul ca Tribunalul Bucuresti i-a dat dreptate, practic, a doua oara, de vreme ce magistratii au intors la DNA dosarul in care e acuzata de coruptie, Olguta Vasilescu si-a spus parerea despre decizia judecatorilor.

„Se confirma decizia si motivarea primei instante: dosarul a fost instrumentat ilegal si mi s-a incalcat dreptul la aparare! Multumesc tuturor celor care au crezut in mine si judecatorilor care au sesizat abuzurile procurorilor si mi-au dat dreptate! Mai exista o speranta pentru recladirea increderii in Justitie!”, a scris primarita din Craiova pe Facebook.

Totodata, referindu-se la aceeasi cauza, in care in dreptul numelui sau sunt trecute acuzatii de luare de mita si spalare de bani, Vasilescu face o paralela cu dosarul care il priveste pe seful sau de partid, Liviu Dragnea. Vede, insa, o anumita deosebire. „Un dosar politic, asa cum a fost si cel al lui Liviu Dragnea, pocneste in instanta. Cu o mica mare diferenta… Eu am avut noroc de judecatori corecti si curajosi care nu se aflau in campul tactic…”, mai noteaza Vasilescu in mesajul facut public in chip de reactie la hotararea TB, despre care va amintim ca nu este una definitiva.

sursa foto: Facebook/Olguta Vasilescu

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger