AcasăPoliticaVasilescu, Chereches si Scripcaru au castigat noi mandate de primari

Vasilescu, Chereches si Scripcaru au castigat noi mandate de primari

Faptul ca au intrat, la un moment dat, in vizorul DNA, ajungand sa fie cercetati de procurorii anticoruptie, nu i-a impiedicat pe alegatori sa ii voteze drept primari.

Cel putin asta se intampla in cazul a trei nume sonore din politica locala. Printre cei pe care electorii ii considera potriviti sa mai aiba un mandat de primar se numara si Olguta Vasilescu, social-democrata retinuta, in urma cu mai bine de o luna, de catre procurorii DNA, care o acuzat, printre altele, de luare de mita. Multumita de rezultat, pesedista le-a multumit celor care au vitat-o si au adus-o, o data in plus, in ipostaza de edil al Craiovei. „Multumesc, Craiova! Sunt impresionata de solidaritatea pe care am resimtit-o azi si de cuvintele de incurajare pe care le-am primit de la cei cu care m-am intalnit in ultima perioada! Multumesc si cetatenilor din Craiovita, care m-au votat in proportie de peste 70 la suta, dar si celor din cartierele de periferie, unde nu ma asteptam sa castig la un scor atat de categoric! Le multumesc si tuturor militantilor PSD care in aceasta perioada au fost alaturi de mine si de partid! Continuam impreuna!”, a fost mesajul postat de Vasilescu pe Facebook.

Un alt candidat cercetat de DNA, dar votat de alegatori este Catalin Chereches, cel despre care s-a aflat ca, desi aflat in arest, a obtinut peste 70% din voturi, la alegerile de duminica, in conditiile in care a fost trimis recent in judecata, tot pentru luare de mita. „Va multumesc din suflet pentru incredere! Impreuna am obtinut victoria, impreuna suntem Baia Mare si dezvoltam mai departe orasul si judetul nostru!”, le-a transmis Chereches baimarenilor, pe aceeasi retea de socializare, politicianul adaugand, insa, ca asteapta rezultatele oficiale.

Nu in ultimul rand, George Scripcaru a fost reales, la Brasov, pentru inca un mandat in fruntea urbei, al patrulea. Electorii n-au parut sa fie impresionati de faptul ca procurorii l-au trimis in instanta pe politicianul brasovean, ca urmare au transmis cel mai clar semnal ca il vor in continuare primar – votandu-l pentru inca patru ani de mandat.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger