AcasăPoliticaVarianta finala: PSD nu vrea referendum o data cu alegerile legislative

Varianta finala: PSD nu vrea referendum o data cu alegerile legislative

Data de 11 decembrie ar trebui sa fie dedicata strict alegerilor parlamentare. Nu si unui referendum, organizat simultan cu scrutinul in care se decide componenta viitorului Legislativ, crede PSD-ul.

Chiar daca intiativa depunerii la Senat a unui proiect in acest sens apartine chiar unor social-democrati, formatiunea in sine, prin vocea liderului Liviu Dragnea, se declara impotriva ideii organizarii unei consultari populare pe marginea modificarii Constitutiei in aceeasi zi in care romanii sunt asteptati la vot sa aleaga componenta viitorului Legislativ.

Mai mult, seful PSD le-a transmis senatorilor initiatori -Corlatean si Dontu – ca ar face bine sa retraga proiectul cu pricina. „PSD nu sustine aceasta initiativa din mai multe motive”, a anuntat, vineri, Dragnea, aducand in discutie faptul ca „subiectul este foarte profund” si, drept urmare, nu e cazul ca discutiile pe tema referendumului sa se suprapuna cu campania electorala. „Amestecarea acestor doua teme de dezbatere nu face bine. Romanii trebuie sa decida prin referendum, dar nu organizat o data cu alegerile”, a sustinut seful PSD.

author avatar
Cristina Stefan
168 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu trebuie sa te temi, totul e sigur! Cel mai bun program! Chiar nu ai ce pierde! Te decizi si castigi! Foarte multi bani online! Hollywood va straluci! Bani online pe drumul spre Hollywood! Avem un scop: Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email: stan.petrica@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger