AcasăPoliticaVanghelie, adus la Instanta Suprema. Se judeca cererea de prelungire a arestului...

Vanghelie, adus la Instanta Suprema. Se judeca cererea de prelungire a arestului preventiv

Marian Vanghelie a parasit, pentru cateva ore, Arestul Central al Politiei Capitalei, unde se afla de circa trei saptamani. Edilul a fost adus, miercuri la amiaza, la Curtea Suprema, instanta la care s-a judecat cererea DNA privind prelungirea masurii preventive, pentru 30 de zile, dispuse in cazul sau pe 14 martie.


UPDATE: Magistratii Inaltei Curti au admis cererea procurorilor DNA de prelungire cu inca 30 de zile a mandatului de arestare preventiva in cazul lui Marian Vanghelie, anunta Antena 3. Decizia ICCJ, anuntata miercuri seara,  nu este, insa, definitiva, astfel ca avocatul lui Vanghelie poate contesta hotararea, urmand ca abia dupa ce se judeca o eventuala contestatie primarul suspendat al sectorului 5 sa afle exact daca se va afla si de Pasti tot in Arestul Politiei Capitalei.

Cu speranta ca, odata ce va expira mandatul de arestare preventiva emis pe numele sau -dupa ce procurorii DNA au propus o astfel de masura, iar Instanta Suprema a incuviintat-o- magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu vor decide prelungirea acestuia, cu alte 30 de zile, Vanghelie asteapta sa afle decizia magistratilor Curtii Supreme.

Edilul suspendat al sectorului 5 al Capitalei, acuzat de abuz in serviciu luare de mita si spalare de bani, intr-un dosar privind atribuirea unor contracte de lucrari publice, a fost arestat preventiv pe 14 martie. Marian Vanghelie a contestat aceasta hotarare, la finele lunii trecute, insa Instanta Suprema nu i-a dat castig de cauza.

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger