AcasăPoliticaValeriu Zgonea, in fata procurorilor. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, audiat la...

Valeriu Zgonea, in fata procurorilor. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, audiat la Ploiesti

Fostul social-democrat care, pana anul trecut, a ocupat a treia functie in stat, s-a prezentat in aceasta dimineata la sediul procurorilor anticoruptie ploiesteni.

UPDATE: Dupa aproximativ trei ore de discutii cu procurorii, Valeriu Zgonea a iesit de la audieri, la fel cum a facut si la sosirea la DNA, adica fara sa scoata un cuvant in fata jurnalistilor si fara sa lamureasca suspiciunile aparute in jurul prezentei sale in fata procurorilor, in speta banuielile de trafic de influenta. „Ancheta este intr-un stadiu incipient”, a precizat avocatul fostului presedinte al Camerei, fara sa ofere si alte detalii.

–––

Valeriu Zgonea n-a venit singur, ci impreuna cu un avocat, iar pana sa intre in sediul DNA Ploiesti si sa descopere ce anume vor sa afle de la el anchetatorii a zambit, insa nu a dorit sa faca nici un comentariu cu privire la motivele pentru care a fost chemat in fata procurorilor.

Pana la momentul de fata nici din directia DNA-ului nu au fost facute precizari cu privire la acest caz. Ramane de vazut daca fostul presedinte al Camerei Deputatilor va alege sa faca declaratii presei la iesirea de la audieri.

author avatar
Cristina Stefan
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger